Writers Tears

Writers Tears - Cask Strenght 2023 - 54,8% ABV 70 cl.

På lager
Kun 4 tilbage

Dette års udgivelse af Writers' Tears cask strength er landet.

En yderst eksklusiv og lækker cask strength sammenfletning af Single Pot Still og Single Malt Irish Whiskey, der tilmed gør sig utroligt godt ud på hylden. Writers’ Tears Cask Strength 2023 er den absolutte top af irsk whiskey!

1.179,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Writers Tears
 2. Produkttype
  Produkttype
  Whiskey
 3. Stilarter
  Stilarter
  Whiskey
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Ex-bourbon
 5. Land
  Land
  Island
 6. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  54,8%
 7. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

En exceptionel kobling af gammel Single Malt og gammel Single Pot Still Irish Whiskey, med et blandingsforhold på godt 30% Single Malt og 70% Single Pot Still (det omvendte af ”The Irishman – The Harvest”). En veritabel eksplosion af smag og karakter. Kun de fineste destillator af Single Pot Still og Single Malt er anvendt i denne årgang, der har været lagret på nøje udvalgte Amerikanske egefade som tidligere har indeholdt bourbon. Denne eksklusive, smagfulde og fyldige aftapning udkommer kun i et meget begrænset omfang, og med individuelt nummererede flasker.

2023-udgaven er triple distillednon-chill filtered og aftappet ved 54,8% ABV i et antal af 6050 flasker, hvoraf blot 30 er landet i Danmark.

Smagsnoter

Sid en rum tid og nyd denne whiskey – den har en masse at fortælle dig. Lag af sødme smelter bort for at afsløre nødder og krydderi. Mandler dyppet i saltkaramel danser med søde blomstrede noter og liflig ristet hasselnød. Ristet egetræ og ingefærkrydderi afslører en dybde som forbliver længe efter at whiskyen er drukket.