Worthy Park

Worthy Park Calvados limited edition 10YO - 45% ABV 70 cl

På lager
Kun 5 tilbage
949,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Worthy Park
 2. Produkttype
  Produkttype
  Rom
 3. Stilarter
  Stilarter
  Naturlig Rom
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Egetræs fade
 5. Land
  Land
  Jamaica
 6. Smag
  Smag
  Krydret
 7. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  45%
 8. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Forestil dig at stå 1.200 fod over havets overflade, med udsigt over mere end 9.000 hektar frodig løv, en blanding af sukkerrørsmarker og naturlige skove. Betagende dale forenes de bølgende bjergkæder, der står vagt over stilke af sukkerrør, der svajer i den kølige bjergbrise. Dette er Worthy Park Estate. Deres sukkerfabrik har produceret sukker og melasse med uformindsket styrke siden 1720; og denne selvsamme melasse bruges til destillation af al deres rom. Destilleret i en 100 % kobber pot Still og lagret først i Ex-Bourbon efterfulgt af en anden modning på et Ex-Calvados-fad. Det er en begrænset aftapning, så få fat i en, mens du kan! Du finder intet sukker eller andre tilsætningsstoffer i flasken, kun ren jamaicansk rom.


Tasting Notes:

Calvados-tøndernes indflydelse er øjeblikkelig på næsen. Denne kombination med traditionelle Worthy Park-noter minder om en frugtkurv; tropiske frugtsmage af banan og sapodilla blandet med æbler og blomsternoter.
Sød karamel, lidt vanilje og kanel er afrundet med en subtil røgethed. Når man smager, bliver man mødt med en mere afdæmpet sødme med en indviklet blanding af de frugtsmage, der kommer igennem. En næsten menthol-agtig afkøling, der bliver hængende i finishen, kombineret med svage strejf af karamel og mørk chokolade.

Land: Jamaica
Alkohol: 45% alc.
Destilleri: Worthy Park Estate
Alder: 10 år