Worthy Park

Worthy Park 12 Years 50% ABV 70 cl.

På lager
Kun 4 tilbage
849,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Worthy Park
 2. Produkttype
  Produkttype
  Rom
 3. Stilarter
  Stilarter
  Naturlig Rom
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Ex-bourbon
 5. Land
  Land
  Jamaica
 6. Smag
  Smag
  Fyldig
 7. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  50%
 8. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Forestil dig at stå 1.200 fod over havets overflade, med udsigt over mere end 9.000 hektar frodig løv, en blanding af sukkerrørsmarker og naturlige skove. Betagende dale forenes de bølgende bjergkæder, der står vagt over stilke af sukkerrør, der svajer i den kølige bjergbrise. Dette er Worthy Park Estate. Deres sukkerfabrik har produceret sukker og melasse med uformindsket styrke siden 1720; og denne selvsamme melasse bruges til destillation af al deres rom.
Destilleret i en 100% kobber Pot still; denne Worthy Park Single Estate Collection rom er tropisk lagret i 12 år på tidligere brugte American White Oak Ex-Bourbon fade.
Den er aftappet på 50 % ABV, ikke-kølefiltreret, og du vil ikke finde sukker eller andre tilsætningsstoffer i flasken. Denne vintageudgivelse fra Worthy Park Estate er kun blandt de ældste tropisk lagrede
Pot-Still Jamaicansk rom.

Tasting Notes: Indledende noter af banan og eg med saltlage, oliven, citrus, vanilje og en røget kombination af tobak og læder understreget med en mild sød note. Den milde sødme er der sammen med honning, banan, citrus, karamel og eg. En lang finish med noter af læder og tobak.

Land: Jamaica
Alkohol: 50% alc.
Destilleri: Worthy Park Estate
Alder: 12 år