Romdeluxe

Wild Series Rum No. 12 Caroni Magnum

Ikke på lager
7.495,00  DKK
  • Hurtig levering - 1-3 hverdage
  • Gratis fragt - ved køb over 795,-
  • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
  • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
  1. Brand
    Brand
    Romdeluxe
Beskrivelse

 Wild Series Rum no. 12 Caroni er et helt specielt fad.

Vi fik til opgave at finde det helt perfekte fad som kunne aftappes specilet for Uhrskov vine.

Vi har fundet dette 23 år gammel Single Cask fra det lukkede destilleri Caroni på Trinidad. Rommen har fadlagret alle sine 23 år på Bourbon Cask og er både lagret tropisk og kontinentalt. Der er ingen tilsat sukker.  Der er kun aftappet beskedne 220 flasker ud af dette fad og alt sammen tappet i fuld fadstyrke på 63,1% ABV. 

Farve: Mørk Rav / MahogniDuft: Lidt lak, mynte, figner og tobak. Potent og helt klassisk Caroniduft af jernbanesveller, engelsk lakrids, kandiseret frugter og mentol.Smagsnoter: Lakrids, tørrede frugter, brændt træ, Vanilje og petroleum.

Om Caroni: 

Caroni er rom fra det nu efterhånden hedengangne destilleri af samme navn og som indtil omkring 2002/2003 producerede rom af en meget speciel stil i Trinidad. Blandt smagsnoterne finder man ting som tjære og petroleum, acetone, "neglelak-fjerner", røg og Caroni er – mildt sagt – en "acquired" taste. Men det kan man vel ret beset også sige om østers, skimmelost og tør sherry, og når først du har fået smag for Caroni er der ingen vej tilbage.

Fakta:

Destilleri Caroni, Trinidad

Single cask 

Destilleret Jan. 1998 

Tappet Jan. 2021 

Marque TMCG 

Lagret 23 år i Bourbon cask 

Tropisk og kontinentalt lagret

1 of 13 bottles 

Cask Strtenght 63,1% ABV