Glengoyne

GlenGoyne er en skotsk whisky destilleri, beliggende i Dumgoyne ved Glasgow, Skotland. Det er kendt for at producere en bred vifte af single malt whiskyer med en blød, sød og frugtagtig smag.

Destilleriet benytter sig af en unik vandkilde til at fremstille deres malt, samt traditionelle metoder til destillation og fadlagring. Deres whiskyer er typisk lagret i amerikanske egetræsfade, hvilket giver dem en kompleks smag med noter af frugt, sødme og røg.

GlenGoyne er også kendt for at have en lang og stolt historie, og for at være et af de få destillerier i Skotland, der stadig benytter sig af traditionelle metoder i sin produktion. Deres whiskyer er elsket af entusiaster og samlere verden over, og er værd at prøve for enhver, der søger en blød og velsmagende whiskyoplevelse.

9 varer

pr. side

Glengoyne har produceret exceptionel single malt whisky i næsten 200 år. Hele produktserien bliver fadlageret i de fineste egetræsfade i traditionelle ”dunnage” lagerhaller. Glengoyne holder fast i sine seks principper:

  1. Lufttørret byg
  2. Langsomste whisky-destillering i Skotland
  3. Sjældne og dyre sherryfade
  4. Omhyggelig lagring ved stabil temperatur
  5. Naturlig farve
  6. Tradition.

Resultatet er en mere subtil og kompleks whisky, som har bevaret alle de delikate aromaer og smagsstoffer fra malten.