Fable

Fable Whisky er en uafhængig “single cask whisky bottler”, hvis identitet er bygget op omkring kunsten af storytelling, animation og illustrering. Fable vækker legendariske myter til livs via deres storytelling, som influerer og matcher profilen af deres nøje udvalgte single malt whiskies.

13 varer

pr. side

FABLE OG KUNSTEN AF STORYTELLING

Som navnet antyder, er Fable-brandet bygget op omkring kunsten af historiefortælling.

Det hele startede med idéen om at bringe liv og kendskab til gamle folkefortællinger. Fable’s første udvalgte fabelhistorie omhandler legenden om ‘The Ghost Piper of Clanyard Bay’, hvilket er en historie, der stammer fra Skotlands sydvestkyst, tæt på Stranraer. Deres vision var at skabe en fængslende unik verden af ​​mystik og fantasi, der tager forbrugerne med på en rejse af spænding og opdagelse.

For at skabe dette univers samarbejdede Fable-teamet med kunstneren, Hugo Cuellar og flere andre kreative sjæle. Dette samarbejde skabte i fællesskab en fortryllende verden, hvorfra kunstneriske etiketillustrationer fremhæver karakterer og scener fra historiens elleve kapitler. Hvert kapitel har en tilhørende whisky, som matcher historien på sin helt egen og unikke måde.