Macbeth Act One

Vi er beærede over at kunne præsentere de første ni aftapninger i en fortløbende serie inspireret af William Shakespeares The Tragedy of Macbeth.

Denne skelsættende udgivelse er kulminationen på et flerårigt samarbejde mellem Lexi Burgess, whiskyforfatteren Dave Broom og den uafhængige aftapper Elixir Distillers.

 

9 varer

pr. side

Macbeth er en skotsk whiskysamling med 42 figurer, grupperet i seks serier, inspireret af Shakespeares berømte skotske skuespil. Macbeth blev udvalgt og aftappet af os hos Elixir Distillers i samarbejde med Livingstone, med illustrationer af Sir Quentin Blake og karakternoter af Dave Broom.

Blandt de 42 karakterer er den raffinerede og elegante single cask fra Glen Grant, der spiller Kong Duncan, intenst røgede Islay- og ø-whiskyer til heksene og morderne, og de forsvundne lagre fra spøgelsesdestillerier, der naturligvis optræder som spøgelserne.

Denne samling af begrænsede aftapninger vil blive afsløret over fem år og udgivet i "akter" med figurer fra de seks serier. 'Act One', som består af ni karakterer i forskellige stilarter, aldre og priser, blev lanceret i februar 2023.