Concept 8

Lykkens vand
Concept 8 er et spændende whiskymærke med et unikt tema - 8 Year Old Single Malt Scotch Whisky, der hylder velstand og lykke med nummer 8.

Tallet 8 er lykkebringende i mange østasiatiske lande og i hele verden. I den kinesiske kultur anses 8 for at være det mest velstående tal, da det ligner "rigdom", "velstand" eller "held og lykke". Multiplum af 8 er endnu mere ønskværdigt, da 88 ligner "dobbelt lykke". Mange asiater mener, at jo flere 8'ere, jo bedre, og vi finder ofte tilbud med nummer 8 meget populære i Asien.

For at imødekomme denne unikke appetit har Global Whisky skabt Concept 8, en hyldest til Asiens århundredgamle tradition for rigdom, lykke og velstand gennem vores førsteklasses, men alligevel prisvenlige udvalg af 8-årig gammel whisky med 8 år gammel whisky. Konceptet" er, at hver premium batch af limited edition whisky er udvalgt fra 3 skotske destillerier, hvor der anvendes 8 fade whisky fra hvert destilleri, som alle er lagret og modnet i 8 år i Skotland.

Whiskyen er aftappet med en alkoholprocent på 40,8 % vol. i en 70 cl "Loch"-flaske. Dette er Single Malt Scotch Whiskies fra store skotske destillerier til en meget overkommelig pris.

 

3 varer

pr. side