Auld Goonsy's Malt

Whisky med en historie. Auld Goonsy er en gammel kending i whiskyindustrien og har en stor viden og erfaring fra sit arbejde i bødkeriet på lagre med toldoplag og også på destillerier i Skotland. Han er kendt for at være lidt af en spøgefugl og er her for at fortælle sine historier om branchen. Nogle af historierne vil få dig til at grine, og måske vil nogle af dem overraske eller chokere dig! Da han taler på sin sædvanlige skotske dialekt, er der måske nogle af jer, der ikke helt forstår alt, hvad han siger, men vi vil forsøge at oversætte, hvor det er nødvendigt!

Han har indkaldt mange af sine gamle venner, tidligere destilleri-direktører og whisky-entusiaster til at fortælle om deres tid med alt, hvad der har med whisky at gøre. Sammen med sine venner af gamle klovne har de i fællesskab udvalgt særlige fade med whisky, som de synes er perfekte til at komme på flaske.

Hovedtemaet i sortimentet er Single Cask-aftapninger, hvor panelet af "auld yins" udvælger fadet og derefter får det aftappet (vi tror, at de nyder deres job for meget, da de tilsyneladende prøver for mange fade, før de udvælger det "særlige"). De fleste fade vil blive aftappet i Cask Strength, mens andre vil blive aftappet i en styrke, som panelet mener, er den helt rigtige for den pågældende dram.

Auld Goonsy er også kendt for nogle digte efter et par drams, så bliv ved med at besøge vores websted og sociale platforme. Vi forsøgte at få Auld Goonsy til at skrive på sine sociale medier, men han sagde, at han "hellere vil overlade det til de unge unge".

Fra en ægte person og med ægte historier bringer vi dig en række whiskyer, som du kan nyde, mens du afdækker mange historier, som du måske ikke har hørt før!

 

1 vare

pr. side