Warners

Warner's Rhubarb Gin - 40

379,00 dkk
Varernummer: gin05320

På lager

Denne frugtgin fra Warner’s er verdens første rabarbergin; og en hel tredjedel af flaskens indhold er ren og skær saft fra friskpressede rabarbere. Det er ikke nogen let sag at samle nok rabarbersaft til en hel batch: Det kræver utroligt meget arbejde - og rigtigt, rigtigt meget rabarber. Derudover kan flasker fra forskellige batches godt ende ud med ret forskellige kulører: Dette skyldes, at rabarber indeholder anthocyaniner – en gruppe farvestoffer, hvis kosmetiske effekter kan være ganske uforudsigelige.

Andre ingredienser inkluderer Warner’s klassiske botanicals: enebær, korianderfrø, håndplukkede hyldeblomster, kardemomme, sort peber, kanel, kvanrod, appelsinskal, citronskal, plus en hemmelig ingrediens…

Ginens alkoholindhold ligger på 40%.

Smagsnoter

Godt med rabarber på næsen! Warner’s beskriver det selv meget rammende som en ’eksplosion’. Derudover er der også et lille strejf – nærmest kun en knivspids – af sort peber. Smagen er yderst kompleks – stadigt godt med læskende rabarber, samt kardemomme og appelsinsødme, indtil den i eftersmagen (som er lang og sød) får tilføjet en note af kanel.

Cocktails

Rhubarb & Juliet

Glas med isterninger

1 del Warner's Rhurbarb Gin

2 dele Franklin & Sons Rhubarb Tonic, Indian Tonic eller Ginger Ale

Pynt evt. med en sød frugt - appelsin eller jordbær

The Loved One

Cocktailglas

2 dele Warner's Rhurbarb Gin

1 del Citronsaft

1/2 del Sukker Sirup

Mouserende Vin i passende mængde

Pynt evt. med et rabarberbånd

Varenummergin05320