Torabhaig

Torabhaig Allt Gleann Batch Strength 61,1% ABV 70 cl.

På lager
Kun 3 tilbage

Denne batch strength udgave af Torabhaig Allt Gleann Single Malt er tappet ved 61,1% alkohol og udgivet i et ganske begrænset antal.

695,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Torabhaig
 2. Produkttype
  Produkttype
  Whisky
 3. Stilarter
  Stilarter
  Single Malt
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Egetræs fade
 5. Land
  Land
  Skotland
 6. Område
  Område
  Skye
 7. Smag
  Smag
  Røget Whisky
 8. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  61,1%
 9. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Det unge Torabhaig destilleri udgiver hvert 2. år en ’kapitel’ af Torabhaig Single Malt Whisky, der i sidste ende skal munde ud i Torabhaig 10 års single malt.

Denne batch strength udgivelse markerer afslutningen på Allt Gleann kapitlet. Whiskyen er lavet på en kombination af udvalgte fade, og er puttet i flaske ufortyndet og uden tilsat farve. Resultatet er en dyb, mørk og utroligt lækker røget whisky med et fenolindhold på 78+ PPM.

Torabhaig Allt Gleann Batch Strength er udgivet ved en fadstyrke på 61,1% alkohol.

Om Torabhaig

I 2013 begyndte Mossburn at renovere en gård på Isle of Skye, og i 2017 stod Torabhaig Distillery endeligt klart. Det var det første destilleri bygget på øen i 190 år, og det andet (lovlige) destilleri som nogensinde havde været på øen.

Fordi Single Malt helst skal lagres i nogle år, gik der noget tid inden destilleriets 1st edition udkom. Det skete endeligt i foråret 2021, og allerede i efteråret samme år stod de klar med en 2nd edition. Planen derfra er at udgive en ny edition ca. hvert andet år, indtil man i 2028 håber at stå klar med den først udgivelse af:

Torabhaig 10 YO Single Malt.