Tomatin

Tomatin 1976 Warehouse 6 Collection

49.995,00 dkk
Varernummer: gave5502

På lager

Fad nr. 32 og 33 har ligget stille og roligt, siden de blev fyldt, og har langsomt og forsigtigt modnet spiritussen indeni.

Disse ekstraordinære fade er blevet giftet sammen for at give kun 350 flasker ved en naturlig styrke på 46% alc./vol.

Destilleret for over 45 år siden, næsten 80 år efter at destilleriet blev etableret, har spiritusen tilbragt hele sin modning i håndvalgte Traditional Oak Hogshead-fade - hvilket giver whiskyen en yderst karakteristisk og luksuriøs smag.

Graham Eunson, Master Distiller på Tomatin, sagde: "Dette er det perfekte udtryk til at afslutte Tomatins succesfulde Warehouse 6 Collection.
Første gang jeg smagte denne whisky, vidste jeg, at det var noget helt særligt. Gennem min karriere har jeg været heldig nok til at nyde nogle ekstraordinære whiskyer, men denne whisky skiller sig stadig ud fra resten for mig.
Mere end fire og et halvt årtiers årvågen venten har set dette eksklusive udtryk indpodet med stor kompleksitet, men alligevel præsenterer den en enorm ungdom og livlighed, hvilket er en bemærkelsesværdig balance at opnå - jeg bliver ked af at se den gå!"

Hvert udtryk i Warehouse 6 Collection hylder de Tomatin-håndværkere, der har været vogtere af exceptionel skotsk whisky i generationer.

Næse: I perfekt harmoni balancerer aromaer af jordbærlikør, tropiske frugter og ristet kokosnød med en eksotisk krydret karakter, der definerer dens unikke smag.

Smag: Gylden sirup og marcipan bidrager til kompleksiteten og udvikler sig til fyldig chokolade, kaffe og brunt sukker i smagen.

Finish: De eksotiske krydderier dukker op igen med en lang, raffineret finish.

 

Kun 1 sæt  per kunde på Black Friday, grundet det meget limiterede antal.

Varenummergave5502