The Duchess

The Duchess Ten Cane 13 YO Cask 18

Ikke på lager
1.095,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  The Duchess
 2. Stilarter
  Stilarter
  Naturlig Rom
 3. Land
  Land
  Trinidad
Beskrivelse

Duchess Ten Cane 13 år gammel 

 

De fleste rom bliver ikke meget mørkere end denne udgave på den naturlige måde, altså uden tilsætningsstoffer. The Duchess bruger ikke tilsætningsstoffer eller farvestoffer, og alle frigivelser er aftappet på fadstyrke.

En mørk, men sort espressofarve er noget, de er stolte af at tilføje til deres serie af tropiske revfisk. Den tidligere Ten Cane-udgivelse fra Tropical Hummingbirds Series var en af vores favoritter

Med Ten Cane-udgivelsen i Hummingbird-serien bidrog The Duchess til hypen og det internationale fokus omkring dette berømte lukkede destilleri.

Denne Ten Cane har gennemgået en tropisk ældning på 7 år, hvilket naturligt bidrog til rommens dybe mørke farve. Selvfølgelig er farven fantastisk, men det handler om smagsoplevelsen;

 Farve: Mørk espresso kaffe

Næse: Næsen griber dig straks i alle dens facetter. Rosiner, mandler og moden frugt spiller straks med dit lugteorgan. Denne Ten Cane er flot og elegant. I baggrunden leger lakrids, lakridsrod og let brændt gummi med næsen akkompagneret af lidt rød skovfrugt.

Smag; Smagen er flot afbalanceret med næsen. Dette minder mig virkelig om en god Caroni; lakrids, lakridsrod, Brændt gummi, brændte træspåner og nogle lette karamelnoter. Det er klart, at nogle mentol-noter frigives i baggrunden og spiller ind.

Finish

Noter af brændt gummi, lækkert! Det er, hvad Trinidad er kendt for! Efter noget tid udvikler det sig i næsten cremede noter.. wow-faktor!

Balance og kompleksitet;

Duften og smagen er meget flot afbalanceret, denne er også meget mere kompleks og meget mere sofistikeret end den 11 årige de tidligere har udgivet, hvis vi sammenligner de to; Denne udgivelse har et plus på næsten alle punkter sammenlignet med den 11-årige, som de udgav i kolibri-serien.

Vi drømmer os vidunderligt væk og forestiller os, at vi hygger os på Trinidad!

 

Fakta:

Land Trinidad

Cask No. 18

64,4% 70 cl.