The Duchess

The Duchess La Réunion 19 Years Old Cask 5 67.2% ABV 70 cl.

1.295,00 dkk
Varernummer: 1357

På lager

The Duchess La Réunion 19 Years Old, kommer fra et destilleri som ikke ønsker deres navn frem på uafhængige aftapperes flasker.

Derfor har de valgt at navngive den med den geografiske betegnelse.

The Duchess skriver selv om denne flaske.

Dette destilleri har været på vores radar i et stykke tid nu, og endelig fandt vi et fad af alder, der gav os den kvalitet, vi ledte efter. Det er det, der definerer The Duchess udvælgelsesproces: kun nøjes med det allerbedste og ikke springe på noget baseret på bare et navn. Kvalitet skal altid komme først!
Der findes kun en håndfuld udgivelser af denne betydeligt ældre alder, og vi er stolte af at kunne præsentere denne fine og sjældne rom af fransk stil for dig!

Smagsnoter

Næse: En meget velafbalanceret næse! Eukalyptus i baggrunden, modne frugtestere i fronten kombineret med et strejf af røg. Mango chutney, valnødder og egetræschips.

Mund: Mums, rummie rummie! Selv om denne har et alkoholindhold på 67,2%, smager det som at nippe til en 46% skotsk whisky. Der er en grund til, at vi aftappede ved fadstyrke. Man skal ikke ændre en vindende formel! Anyways, smagen bringer en smule saltvand, en smule røg og mandler, der udvikler sig til (bomuld) slik og honning. Den bliver mere og mere smagsfuld efter at have fået lidt ilt, så lad den trække vejret!

Finish: Afslutningen er lang og langvarig. Nye smagsnoter af lapsang souchong. Dette fortsætter i minutter efter hver slurk! Balance og kompleksitet

Dette en dram med stor dybde og kompleksitet. Den bliver ved med at udvikle sig. Den ene slurk smager du svovlsten, og den næste slik. Drikker næsten som en god single malt

 

Varenummer1357