Teeling

Teeling The Revival Cognac & Brandy 5th edition Whisky 70 cl. - 46%

Ikke på lager
999,00 DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Teeling
 2. Stilarter
  Stilarter
  Single Malt
 3. Land
  Land
  Irland
Beskrivelse

Teeling The Revival Cognac & Brandy 5th Edition er en irsk single malt whisky, udgivet for at fejre åbningen af Teelings destilleri i Dublin. Dette er den 5. og endelige udgave, og den har tilbragt en væsentlig del af sin lagring på fade der før har indeholdt Cognac og brandy. De i alt 15.000 flasker er tappet ved 46% alkohol, selvfølgelig uden kølefiltrering.
Farve: Gylden.
Duft: Klementiner, muskatnød og vanilje.
Smagsnoter: Elegant smag af mango, skotsk shortbread, kvæde og mandler.

Serveringsforslag: Bør nydes rent.

70 cl. - 46%

Teeling-familien har lavet irsk whiskey siden 1782, da Walter Teeling åbnede sit whiskeydestilleri på Marrowbone Lane i Dublin. Dublin har traditionelt været hjertet af Irlands whiskeyproduktion. Historien om Irlands whiskeyproduktion er utrolig spændende og dramatisk og hænger i høj grad sammen med landets samhørsforhold til England på godt og ondt. Hele 37 destillerier havde røg i skorstenene i starten af det 20ende århundrede, men ét efter ét lukkede destillerierne og siden 1976 har der ikke været destilleret whiskey i Dublin - indtil nu! The Teeling Whiskey Distillery er det første nyåbnede destilleri i Dublin i over 125 år og Teeling-familien ser det som sin mission at bringe destillationskunsten tilbage til hjertet af Dublin!

Den smagfulde whiskey kommer fra 3 skinnende pot stills, som er opkaldt efter Jack Teelings 3 døtre. 25% af produktionen dedikeres til whiskey af eksperimenterende art, hvilket gør Teeling til ét af de mest spændende destillerier at holde øje med i fremtiden.