Rum Nation

RUM NATION - TRINIDAD 5 ÅR OLOROSO SHERRY FINISH

På lager
Kun 3 tilbage
359,00 DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Rum Nation
 2. Stilarter
  Stilarter
  Medium sød rom
 3. Land
  Land
  Trinidad
Beskrivelse

Rum Nation har kommet til Trinidad.

Rum Nation - en verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade fra et destilleri. Et udvalg af ”single rom”, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig.

En let og nem rom fra Trinidad, perfekt til de varmere måneder af året og dedikeret til elskere af de store smagsoplevelser.

Dens aromaer er en fin linje mellem delikat sødme og ren tørhed. Dens smag er særligt lokkende og raffineret. Slutteligt tilføjer de friske Oloroso sherry fade, styrke og livlighed uden at gå på kompromis med den delikate og rene rom.

Duft

Let og lækker med noter af umoden banan, moden citron, vanilje og et lille hint af kokos.

Smag

Ligeså delikat, som i duften og med en svag og blød sødme. Noter af citron og citronskal. Frisk som en blomstrende eng. Meget velafbalanceret.

Eftersmag

Man kan fortsat ane de florale noter i eftersmagen. Derefter mærkes en mere tør peber-note, som uden tvivl skyldes, at denne rom, har tilbragt det sidst år af dens lagring på friske Oloroso fade.

Kommentar

En rom med en delikat aromatisk karaktær. Helt klart en lettilgængelig rom for alle, der aldrig bliver triviel. Dens lethed og friskhed, gør at den er ypperlig for de varme måneder.