Rum Nation

RUM NATION - PERUANO 8 ÅR

På lager
359,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Rum Nation
 2. Stilarter
  Stilarter
  Sød Rom
 3. Land
  Land
  Peru
Beskrivelse

Rum Nation har kommet til Peru.

Rum Nation - en verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade fra et destilleri. Et udvalg af ”single rom”, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig.

Rommen er ”lillebror” til Ron Millonario og produceres på et destilleri i den nordlige del af Peru.

Det har længe været en velbevaret hemmelighed, hvor det var, men det er nu blevet afsløret, at der er tale om destilleriet Pomalca i Chiclayo, som ligger i det nordlige Peru.

Den lokale sukkerrørsfabrik, som leverer melasse til destilleriet, er ikke synderligt effektiv, hvilket betyder, at der er en stor del "restsukker" i den melasse, der udgør grundstoffet til gæringen af rommen. Dette er en af de væsentligste årsager til den meget smagskraftige rom, som tydeligst kommer til udtryk i denne 8 årige Peruano og ”storebror "Ron Millonario Solera 15 år Reserva Especial"

Destilleriet er grundlagt i 1933 og benytter en destillationskolonne, som blev sejlet over fra Skotland. Rommen modnes i tønder fra ” Heaven Hill Bourbon Distilleries” i USA og er ikke solera-lagret.

Duft

Sød, dyb og rund. Duften af melasse er det første, der rammer næsen, sammen med noter af Cola, Aperol og Campari. Ikke eksplosivt men raffineret og delikat.

Smag

Kraftig smag, som virkelig gengiver sødmen fra melassen med noter af chokolade og sød kaffe. Et hint af the med bergamottesmag og kandiserede frugter.

Eftersmag

Sødmefuld eftersmag med noter af honning. Alkoholen kan mærkes, men er ikke overvældende. Cremet karakter, igen med noter af Cola.

Kommentar

Søde og lette aromaer fra en rom, som stadig er kraftig og fyldig. En rom, der kan drikkes af de fleste, og som stadig udfordrer.