Rum Nation

RUM NATION - PANAMA 21 ÅR BLACK DECANTER 43%

På lager
Kun 2 tilbage
889,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Rum Nation
 2. Stilarter
  Stilarter
  Sød Rom
 3. Land
  Land
  Panama
Beskrivelse

Rum Nation Panama 21 år Decanter Black er en blended rom, produceret af håndværkere, der udøver sin ekspertise på det bedste destilleri i Panam - Varela Hermanos Destillery.

Rum Nation Panama 21 år er fremstillet af sukkerrørmelasse, kontinuerligt destilleret i kolonnedestillationsaparat og modnet lokalt i Amerikanske tønder af egetræ (Quercus alba) i mindst 21 flere år.

Opskriften inkluderer en stor procentdel endnu ældre rom for at give karakter og kompleksitet. Et resultatet af ​​årtiers eksperimentering og en lang tradition med elegance, tyk sødme og tørret frugt ... Den perfekte deluxe rom til enhver begivenhed!

Panama 21 Decanter Black kommer i en luksuriøs gaveæske.

Duft

Stor påvirkning af sukkerrøret, dyb, mørk, rosinagtig, med et vinagtigt tip fra sherry og brandy fade

Smag

Tunge noter af sukkerrør og meget rig på ester. Intens sødme med dadler, rosiner, honning og chokolade. Bliver end mere aromatisk med medicinske urter, cinchona, bergamot, sort te og kaffe

Eftersmag

Mere og mere krydret med kanel og peber. Sødmen er i perfekt balance med den egagtige indflydelse. Lang, evig, sej og tyk

Kommentar

En vidunderlig gammel spansk stil, rig på sukkerindhold, men med en dyb og raffineret indflydelse fra fade. Ideel til kendere af den søde Latinerstil på udkig efter kompleksitet og krydderier!