Rum Nation

RUM NATION - JAMAICA 5 ÅR SHERRY FINISH 50%

På lager
Kun 5 tilbage
399,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Rum Nation
 2. Stilarter
  Stilarter
  Medium sød rom
 3. Land
  Land
  Jamaica
Beskrivelse

Rum Nation har kommet til Jamaica.

Rum Nation - en verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade fra et destilleri. Et udvalg af ”single rom”, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig.

Denne Rum Nation rom er destilleret på destilleriet Worthy Park og lagret i Jamaica i 4 år på brugte amerikanske Bourbon fade. Derefter er den sejlet til Piemonte i Italien, hvor den er tappet over på et prima egetræsfad, der kun har været brugt en gang før til Oloroso sherry.

Rommen er tappet ved 50% alkohol for at beholde den vitale styrke, både af den kraftige pot stil rom og de fine noter af rosiner og kanel, som kendetegner ”The Jamaican funkines”.

De har en pot still kedel som, laver en kraftig og meget aromatisk rom. En fyldig men stadig blød og fin rom, hvor den britiske Navy-rom stil bliver afdæmpet af Oloroso-fadet.

Duft

Dyb og balsamisk med noter af kamfer og den typiske ”Jamaica funk” fra esterne. Sukkerrør og enkelte fermenterede vinøse noter.

Smag

Samme som i duften, men også med noter af harpiks og fyrtræsnåle og et hint af peber. Der ligger en sødme i baggrunden men det overordnede indtryk er tørt og krydret. Rosin og gammelt træ.

Eftersmag

Stærk og livlig med pebernoter. Den jamaicanske ”funk” bliver hængende på ganen i lang tid.

Kommentar

En robust Jamaica rom, som er meget kraftig og aromatisk, men som med sine vinøse toner af rosin fra sherry fadet, bliver gjort mere blød og rund.