Rum Nation

RUM NATION - ILHA DA MADEIRA 3 ÅR AGRICOLE

På lager
Kun 3 tilbage
349,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Rom
 2. Brand
  Brand
  Rum Nation
 3. Stilarter
  Stilarter
  Agricole
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Fransk egetræ
 5. Smag
  Smag
  Frugtig
 6. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  42%
 7. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Rum Nation har kommet til Madeira. Rum Nation - en verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade fra et destilleri. Et udvalg af ”single rom”, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig.

Ilha da Madeira 3yo Agricole 2015 - i 2015 pressedes sukkerrør i møllerne, og den friske juice blev gæret i 48 timer. Modnet på franske egetræfade, hver med 225 liter - en tro fransk rom-stil.

Da destilleriet ligger meget tæt på havet, får romen i løbet af de tre år, en saltholdighed, der adskiller sig fra andre rom. Den er uden tilsat sukker, karamel eller andre ingredienser.

Duft

En åbenlys ”agricol” med intense vegetariske noter, medicinske urter, orange blomster, lakrids, anis og den typiske mørke smagsignatur, der kommer fra destillation af frisk juice frem for melasse.

Smag

Delikat, sød, meget vegetal, med den rige karakter af rørsukker matchet med bladnoter og endda en antydning af salt fra havet. Dadler, rosiner, bergamot, lakrids, men også en intenst pebret smag og et mærkbart strejf af tanniner.

Eftersmag

Tør i stigende grad, med noter af peber, samt vegetariske og egagtige smagsnuancer, vokser sig mere intens. I sidste ende forbliver salten på tungen, alt for at invitere til en endnu én slurk.

Kommentar

Vildledende let i forhold til andre ”agricole”-rom. Ret blød og velopdragen, men derefter smagsfuld og robust som forventet. En fantastisk introduktion til verden af mere komplekse rom.