Rum Nation

RUM NATION - GUATEMALA XO 20TH ANNIVERSARY

Ikke på lager
539,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Rom
 2. Brand
  Brand
  Rum Nation
 3. Stilarter
  Stilarter
  Sød Rom
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Egetræs fade
 5. Land
  Land
  Guatemala
 6. Smag
  Smag
  Sød rom
 7. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  40%
 8. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

For at fejre Rum Nations 20 års jubilæum, har vi håndplukket nogle af de bedste og mest sødmefulde fade, som indeholder denne vidunderlige rom fra Guatemala, der produceres på landets eneste destilleri - Destilleri Industrias Licoreras de Guatemala.

Rommen er lavet på sukkerrørs honning, der fremstilles ved at koge filtreret sukkerrørssaft. Honning Sirupen der bliver tilbage indeholder ca. 72% sukker. Der bruges kun sukkerrør fra Guatemala i produktionen. Rommen destilleres på destilleriets kolonnedestillations apparat, hvorefter den transporteres til den nord-østlige del af Guatemala 185 meter over havets overflade. Der lagres rommen på hvide egetræsfade, som tidligere har indeholdt amerikansk bourbon. Denne fyldige rom hviler nu i regionen ved Hondo-floden, som giver et fugtigt lagringsklima og dermed giver rommen mulighed for at få accelereret modningen, fordi Rio Hondo næsten er et tropisk klimaområde i Guatemala.

Hemmeligheden bag denne fyldige rom, er den anden lagring på Olorosso og Pedro Ximenez fade, som pågår i mere kølige lagerbygninger i Italien. Her udvikler rommen sine vinøse og frugtige egenskaber.

Duft

Vanilje og rosin

Smag

Sødmefuld og nøddeagtig med et strejf af honning

Eftersmag

Lang vedhængende, behagelig, sød og yderst delikat

Kommentar

En limited edition rom i en elegant karaffel, som er lavet for at fejre 20 år med opdagelser af rom fra alle verdenshjørner