Rum Nation

RUM NATION - GUATEMALA XO 20TH ANNIVERSARY

På lager
Kun 1 tilbage
539,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Rom
 2. Brand
  Brand
  Rum Nation
 3. Stilarter
  Stilarter
  Sød Rom
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Egetræs fade
 5. Land
  Land
  Guatemala
 6. Smag
  Smag
  Sød rom
 7. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  40%
 8. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Rum Nation - Guatemala XO 20th Anniversary er en ægte hyldest til kunsten at skabe fremragende rom. Designet til at fejre Rum Nations 20 års jubilæum, har denne vidunderlige rom genoplevet et udvalg af de bedste og mest sødmefulde fade, håndplukket for at sikre den absolut højeste kvalitet.

Rum Nation - Guatemala XO er skabt i det symbolske hjerteland Guatemala, utilsløret af al anden produktion, da den destilleres på landets eneste destilleri, Destilleri Industrias Licoreras de Guatemala. Dette skaber en virkelig unik og autentisk romoplevelse.

Kernen i denne unikke rom skabes ved anvendelse af 72% sukkerrør honning, fremstillet ved at koge filtreret saft fra omhyggeligt udvalgte sukkerrør dyrket eksklusivt i Guatemala. Dette giver rummen sin dybe, sødmefulde smag, der er uforglemmelig på ganen.

Denne fyldige rom oplevelse kommer til live gennem en omhyggelig destillationsproces. Ved hjælp af destilleriets kolonnedestillationsapparat udføres første trin i den nøje indstillede proces. Herefter pakkes rummen omhyggeligt og transporteres til det nordøstlige Guatemala, hvor den kan modne i 185 meters højde.

Rum Nation - Guatemala XO får sin kraftfulde karakter fra hvide egetræsfade, tidligere brugt til at lagre amerikansk bourbon. Det fugtige lagringsklima i regionen ved Rio Hondo-floden giver rummen mulighed for at accelerere modningen, hvilket muliggøres af det næsten tropiske klima i området.

Men det er ikke alt - hemmeligheden bag denne højst anderledes og fyldige rom, ligger i en anden lagringsproces. I mere kølige lagerbygninger gemt under Italiens sol, lagrer denne rom på Olorosso og Pedro Ximénez fade, hvilket hjælper med at udvikle dens vinøse og frugtige kvaliteter.

Resultatet af denne omfattende proces er en rom med en indbydende duft af vanilje og rosin, der leder til en fyldig, sødmefuld og nøddeagtig smag, med et behageligt strejf af honning. Denne limited edition-rom efterlader en lang, vedhængende og yderst delikat eftersmag, der vil ophøje enhver romelskeres oplevelse.

Vigtigste egenskaber ved Rum Nation - Guatemala XO 20th Anniversary:

 • Produceret i Guatemala på landets eneste destilleri
 • Lavet på 72% sukkerrør honning fra sukkerrør dyrket i Guatemala
 • Lagret på hvide egetræsfade tidligere brugt til amerikansk bourbon
 • Anden lagring på Olorosso og Pedro Ximenez fade i Italien
 • Duft af vanilje og rosin
 • Fyldig, sødmefuld og nøddeagtig smag med et strejf af honing
 • Lang, vedhængende eftersmag.