Rum Nation

Rum Nation Guatemala Gran Reserva 40 % ABV - 35 cl.

199,00 dkk
Varernummer: rom05466

På lager

En let og sommerlig rom, som er meget nem at gå til.

Duft

Let og frisk, mynteagtig – tanken falder på friskslået hø – blomsterfyldt og delikat med de typiske duftnoter fra sukkerrør og med et diskret strejf af fedmen fra smør, dadel, rosin og orangeskal.

Smag

Oplevelsen matcher duften - let og fløjlsblød. Dejlig sød balance mellem vanilje, cola, rosin, creme brulé., grønne blade og mynte. Mod slutningen mødes du af noget, som minder om vermouth, anis og lakrids

Eftersmag

Eftersmagen bærer note af tannin og fad. Slutter af med en behagelig varme; og friskheden af mynte bliver hængende på tungen og lokker til endnu en tår. 

 

Rum Nation Guatemala Gran Reserva er en melassebaseret rom, som er gæret og destilleret på destilleriet S.A. TULULA.

Når rommen er færdigdestilleret på kolonnekedler, transporteres den til den nordøstlige del af Guatemala, hele 185 m over havets overflade. Her lagres rommen på hvide egetræsfade, som tidligere har indeholdt amerikansk bourbon. Denne fyldige rom hviler dernæst i 4 år i den nært-tropiske region ved Hondo-floden. Dette fugtige klima resulterer i en meget hurtig modningsprocess, og rommen har allerede efter få år opnået en stor kompleksitet og smagskraft.

Varenummerrom05466