Rum Nation

RUM NATION - GUATEMALA GRAN RESERVA - 4,5L

På lager
Kun 1 tilbage
2.295,00 DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Rum Nation
 2. Stilarter
  Stilarter
  Sød Rom
 3. Land
  Land
  Guatemala
Beskrivelse

En verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade fra et destilleri. Et udvalg af ”single rom”, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig. En af de seneste udgivelser i Rum Nation serien er denne rom fra Guatemala. Det er en melassebasseret rom. En ’lettere’ rom, og har en behagelig sødme, dog uden nogensinde at blive sukker-sød.

Bliv en ”Citizen of Rum Nation”, det er en fantastisk rejse gennem en verden af rom!

Duft

Let og frisk, mintagtig, tanken falder på friskslået hø, blomsterfyldt og delikat med de typiske duftnoter fra sukkerrør og med et diskret hint af fedmen fra smør, dadel, rosin og orangeskal.

Smag

Oplevelsen matcher duften - let og fløjlsblød. Dejlig sød balance mellem vanilje, cola, rosin, creme brulé., grønne blade og mint. Mod slutningen mødes du af noget, som minder om vermouth, anis og lakrids.

Eftersmag

Eftersmagen bærer note af tanin og fad. Slutter af med en behagelig varme og friskheden af mint bliver hængende på tungen og lokker til endnu en tår.

Kommentar

En let og sommerlig rom, som er meget nem at gå til. Med sine urter lægger den sig et perfekt sted midt mellem agricole rommens tørre stil, og den mere søde spanske rom-stil. Ligeså forfriskende, som den grønne the, der serveres til desserten i Nord Afrika.

 

40% ABV  450 cl.

 

Obs. Leveres uden træfod