Pusser's Coronation Reserve rum 54,5% ABV 70 cl.

Ikke på lager

Denne Navy Strength rom af den britiske skole er udgivet i anledning af kroningen af Kong Charles III.

459,00 DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Rom
 2. Stilarter
  Stilarter
  Naturlig Rom
 3. Fadlagring
  Fadlagring
  Ex-bourbon
 4. Land
  Land
  Guyana
 5. Smag
  Smag
  Fyldig
 6. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  54,5%
 7. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Pusser’s Coronation Reserve Rum er destilleret på udvalgte kedler i Guyana og Trinidad i anledning af kroningen af den engelske Kong Charles III og Dronning Camilla, d. 6. maj 2023. Pusser’s håber at også danskerne vil være med til at løfte en skål til fejring af den nye konge og dronning af det britiske rige.

Denne fine blanding af lagret rom er lavet i samme stil som den rom der helt indtil d. 31. juli 1970 var en del af de britiske sømænds dagsration.

Pusser’s Coronation Reserve Rum er udgivet ved en ABV på 54,5%.

Smagsnoter

Duften er dyb, med perfekt balancerede aromaer af karamel, krydderi og tørrede frugter. Ved smagning mødes man af en afrundet frugtrigdom, med noter af delikat, cremet vanilje og egetræ.

Om Pusser’s Rum

Pusser’s Rum er i sandhed Navy Rum. Mange rombrands anvender dette begreb på deres produkter – typisk dem med en høj alkoholprocent. Men for Pusser’s Rum har det helt fra starten af været et princip at rommen i sandhed skulle leve op til de krav der blev stillet til den rom der før i tiden blev drukket af de britiske sømænd. Derfor er rommen lavet nøje efter de specifikationer, som den britiske flåde anvendte indtil ophævelsen af romrationerne i 1970 – den er destilleret i Demerara-dalen i Guyana i traditionelle pot stills af træ; lagres i minimum 3 år på bourbonfade; har hverken fået tilsat farve eller smagsstoffer; og hovedparten af udgivelserne er ved høj alkoholprocent.

Navnet ”Pusser’s Rum” kommer af de såkaldte Pursers der stod for at udlevere romrationerne til de britiske flådemænd. Med tiden blev denne titel omformet i flådemunde til pusser, og ”Pusser’s Rum” er altså en hyldest til denne nu glemte profession.