Providence Haitian white rum

Ikke på lager
499,00  DKK
  • Hurtig levering - 1-3 hverdage
  • Gratis fragt - ved køb over 795,-
  • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
  • Click & Collect i Butikken
Beskrivelse

Providence First Drops er en ulagret rom fra Haiti. Som navnet First Drops antyder, er dette den første udgivelse fra det lille destilleri i Port-au-Prince. Rommen er gæret på både frisk saft og indkogt sirup af Cristalline-sukkerrør, som efterfølgende er destilleret på en pot still fra de gode folk hos Müller, bygget efter Vittorio Capovillas nøjagtige specifikationer! Den er tappet ved 57% alkohol.

Farve: Klar.
Duft: En næse der virkelig kan fastholde dig i sit væld af tropisk frugt og stenfrugt, orangeblomst, nellike og ingefær.
Smagsnoter: Smagen fortsætter duften af nektarin, appelsin, pære, en cremet fornemmelse af jordbæryogurt og klar floralitet.

Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails.

Distillerie de Port-au-Prince er grundlagt i 2018, og dermed et af Caribiens yngste destillerier. Det er startet i samarbejde mellem La Maison & Velier og familien Barbancourt-Linge, og som man kan forvente fra sådan en konstellation, er kvalitet topprioritet. Sukkerrørene kommer fra legenden Michel Sajous og er af typen cristalline – en fænomenalt aromatisk sort. Som konsulent under opstarten har destilleriet haft ingen ringere end Vittorio Capovilla, kendt fra nogle af Italiens mest eftertragtede grappa’er og eaux-de-vie, men også et tidligere samarbejde med Luca Gargano om rommen Rhum Rhum fra Marie-Galante. Destillationen foregår på en 1.500 liters pot still med en lille kolonne fra Müller.

ABV. 57%