https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2018/06/RomDeLuxe_logo_hvidkant-1-320x253.png

PRETTY MAIDS

PRETTY MAIDS PRODUKTER

https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2018/05/Pretty_maids_rom_forside.png

Pretty Maids 1

Lust: The goal of all human endeavour. The first glass calls for the second and third. Nyd den, byd den, drik den – it´s pure rock&roll in a bottle.

https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2018/11/Gluttnony.png

Pretty Maids 2 Gluttony

Denne rom er en overflod af fantastisk rom. Rommen består af 2 forskellige rom der er blendet sammen.  1 rom fra Guyana, og en rom fra Indien. Rommen fra Guyana er potstill destilleret og den indiske rom er kollonedestilleret.

https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2019/05/PM3-e1559291341587.jpg

Pretty Maids 3 Greed

Utrolig flot og velsmagende rom. Pretty Maids 3 Greed er et ren rock&roll blend bestående af rom mellem 5 og 15 år gammel.

Et blend af de fineste og lækreste rom fra nogle af Caribiens dygtigste romproducenter fra bla. Trinidad, Jamaica, Barbados og Guyana.

https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2018/05/RomDeLuxe_logo_4F-1.png

Samtalen

”Øv!” Sådan sagde jeg og lagde på – de ville ikke!

Det var i sommeren 2012, længe før Romdeluxe blev stiftet, ja faktisk længe før de to kommende ejere overhovedet kendt til hinandens eksistens.

Claus havde lige afsluttet en telefonsamtale med TV3. Samtalen handlede om hans ide som byggede på, at 7 kendte kunstnere skulle udsmykke hver deres Customized motorcykel, og herefter sælge dem på auktion til fordel for kræftens bekæmpelse. Alle cykler skulle udsmykkes efter temaet: De 7 dødssynder

Men TV3 sagde nej. Det var der ikke kommercielt belæg for at lave 7 udsendelser om dette emne.

I sommeren 2016; Romdeluxe blev født og RDL 1 så dagens lys (som er firmaets ubetinget salgssucces). Passionen og hobbyen blev sat i system og rommen begyndte at flyde, men drømmen om de 7 dødssynder spøgte stadig kulissen

John

”Jeg kender da én!” sagde Ulla, en aften vi sad og nørdede lidt rom i Lasses kælder – Ulla er Lasses kone, som lige havde været til jubilæumsfest på sin gamle folkeskole.

”Jeg snakkede i øvrigt med John”, sagde hun.  ”Han kender da udmærket Ken Hammer!” – John er en Heavy Metal ”rocker”, som Ulla havde gået i skole med.

Vi havde netop siddet og snakket om, at det ville være super fedt at vise de 7 dødssynder på 7 forskellige romflasker. Og hvis det skulle være et dansk band, så kunne det kun være det legendariske Rockband Pretty Maids – dels fordi vi begge er kæmpe fans, men så sandelig også fordi at halvdelen af Romdeluxe bor i Horsens, fødebyen for rockbandet…… Problemet var blot, at ingen af os kender Pretty Maids-drengene, så det der med lige at tage telefonen og kontakte dem, var i vores verden stort set umuligt.

Men vi kontaktede selvfølgelig John, og efter et hurtigt opkald, ja så blev det aftalt at han skulle bane vejen for Romdeluxe ind til Pretty Maids.

Tiden gik og gik og vi hørte intet, – absolut intet. Vi rykkede naturligvis John for svar, men fik at vide, at bandet var travlt optaget og havde mange andre opgaver på programmet.

https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2018/06/ROM2_backFINAL-vno.jpg
https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2018/06/pm_logo-full.png

Katastrofen

Under den lange ventetid, sker der nærmest noget helt utænkelige – den danske rockgruppe, Volbeat sender deres Volbeat 1 rom på gaden.

Chok!! Var lanceringen af denne rom ensbetydende med at vores projekt skulle droppes eller var der stadig håb for os? Vi havde jo stadig ikke hørt fra John.

Der gik næsten 3 uger, og så ringede John! ”De vil gerne mødes!”, sagde han. Yes!! Tiden gik og vi ventede og ventede. Vi håbede på at vi kunne mødes, men desværre var der radiotavshed fra deres side. Julen og nytåret var veloverstået og Romdeluxe gik ind i sit andet leveår. Januar gik på hel og der var stadig intet nyt. Det eneste nye var, at Volbeat havde sendt deres anden rom på gaden!

Opkaldet

Tirsdag d. 06.03. 2018 – klokken var vel omkring 16.45 og den almindelige arbejdsdag var lige slut. Det var nu at arbejdet med Romdeluxe kunne begynde.

Telefonen ringede; ”Hej det er John.  Pretty Maids vil gerne mødes!” Fedt tænkte jeg, endelig et breakthrough! ”De vil gerne mødes –  i morgen, i København!” Jeg blev paf, overrasket og glad, da jeg hørte, at der var interesse og de allerede ville mødes med os dagen efter.

I morgen….. Hold da op, sikke en planlægningstid – nu have jeg gået og glædet mig til at denne dag måske ville blive til noget. Og så får jeg 24 timer til at gøre mig klar, oven i købet til et møde jeg næsten var sikker på var lagt i graven.

Skæbnen ville at jeg skulle til København alligevel, så mødet blev planlagt og jeg begyndte at pakke til dagen efter.

https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2018/06/20170129-rom-5-320x480.png
https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2018/06/PM_logo_skull.png

Valby

Kl. blev 20.20 da John & jeg rullede ind på parkeringspladsen på hotellet i Valby – vi var sat i stævne kl. 20.30.

Kl. 20.30 stod vi i receptionen og Ronnie kom og tog i mod os. Lynhurtigt blev konceptet fortalt – de 7 dødssynder – 7 forskellige flasker, der hver matcher den enkelte dødssynd i smagsprofil, og udseende. Jeg fik linet 10 forskellige rom op, og der blev smagt til den store guldmedalje.

”Lad mig lige smage etteren igen!”, sagde Ken Hammer (det var vist 3. gang han smagte den) ”YES, det skal være den her vi starter med!” Jeg var vildt overrasket og tænkte, sagde han lige det?!!! Vi havde jo ikke engang diskuteret terms & conditions endnu.

Ronnie var også vild med etteren – og sagde så de magiske ord, ”Lad os lige mødes når vi kommer hjem fra Finland – vi er jo på vej på Tour!”

Mødet

Vi aftalte, at vi d.12.04.2018 skulle mødes og få styr på alle detaljer.

Dagen oprendte og Pretty Maids ankom – pludselig sad 2 af landets største rockikoner i mit køkken.

Hold da op – det var stort! Skulle en drøm endelig gå i opfyldelse, skulle vores projekt lykkedes!?

Nå, der blev skænket rom – for som Ken Hammer sagde, så skulle man jo lige kvalitet sikre sig at rommen stadig smagte pragtfuld, og det gjorde den……

Snakken gik, og aftalerne blev indgået. Den 07.06 blev datoen hvor vores projekt skulle frigives online.

Billede af Pretty Maids på scnen i Barcelona
https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2018/06/PretteMaids_Rum_RollUp-1-320x764.jpg

Wannabe Volbeat

Selvfølgelig gik snakken også på at bandet havde været længe undervejs med deres beslutning omkring vores projekt – dette skyldtes, blandt andet at tiden havde været en modarbejdende faktor og at de år tilbage havde lanceret et ølprojekt med det dengang lokale underground bryggeri Morzybitten.

De følte, at der skulle gå lidt tid, inden de ville kaste deres kræfter og energi efter et nyt drikkeprojekt. Men nu var tiden moden og de var klar til at give den gas.

Nærmest lidt tøsesuragtigt fik jeg presset ud over læberne, at det så var ærgerligt at Volbeat havde valgt at sende 2 rom på gaden allerede.

”Volbeat, hvem!?” sagde Ken Hammer, og grinede højlydt. ”Pjat, Volbeat er alligevel større end os!” sagde han samtidig – ”Hvis vi får skudt i skoene, at projektet er et ”wannabe Volbeat projekt”, så overlever vi nok også denne anklage. ”Vi var her trods alt først!”, sagde Hammer og skraldgrinede…….

Nu er det blevet den 07.06, Så her er DEN! Mine damer og herrer, må vi præcentere jer for – LUST den første af 7 rom i serien ”De 7 dødssynder” – 7 deadly sins.

Nyd den med respekt og gerne i selskab med andre!

Men skynd dig, denne eksklusive rom udkommer kun et meget begrænset parti – helt præcist, 7.777 stk.

Happy drinking!

Romdeluxe