https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2018/06/RomDeLuxe_logo_4F-320x253.png

Om os

ROMDELUXE PRODUKTER

RDL1

RDL 1

RDL 1 er vores første fad og den første i en serie af udsøgte rom fra Romdeluxe. Her er virkelig tale om en rom, der skiller sig ud fra mængden, idet den er i fadstyrke på 65% og alligevel er den både blød og rund i smagen, med sin dybe chokolade og karamel smag. Romhatten.dk skrev blandt andet: “Typisk Oliver y Oliver – bare på steroider”.

RDL2

RDL 2

Vores første rom fra Barbados, Foursquare destilleriet. Vi kunne simpelthen ikke sige nej til denne unikke mulighed, muligheden for at få en af de lækre cask strenght rom fra Barbados. Rommen er destillereret i 1999 og er igen en Cask strenght på hele 58%. Rommen har lagt på et gammelt bourbonfad, som er med til at give den smagen og duft af lys kakaomælk, toffee, rosiner, sød valnød og tørrede frugter.

RDL2

RDL 3

Her er tale om en lækker rom fra Guadeloupe fra Destilleriet Belleveu, som vi fik en meget lille mængde af. Rommen var igen i cask strenght på 56,3 %.  En rom som virkelig kunne stimulere dine smagsløg. Uden tvivl en smagsoplevelse fra Guadeloupe som vi ikke har set længe.

https://romdeluxe.dk/wp-content/uploads/2020/01/IMG_0785.jpg

Romdeluxe

Romdeluxe består af tre rom ”nørder” som alle har rom som vores store passion og hobby.

Claus Andersen fra Midtjylland samt Kim Pedersen og Michael Ginnerup fra Sjælland.

Vi er alle tre meget aktive indenfor romverdenen. Vi er medlemmer af 5-6 danske romklubber hvor vi hver måned mødes med andre romnørder for at smage og diskutere rom.

Romdeluxe afholder romsmagninger i hele landet for grupper fra 10 personer og opefter. Ønsker du at holde et privat romsmagning så kontakt roligt Romdeluxe. Vi sammensætter et spændende program alt efter budget og rom smag. Vi står for det hele, du skal bare have et lokale med borde og stole.

Vi deltager selv meget ofte i romsmagninger rundt om i landet hvor vi på den måde får smagt nye spændende rom.

Vi har alle fire hver smagt over 500 forskellige rom og har hver vores rom præferencer. Vi deltager i et hav af rommesser både i Danmark og i udlandet. Alt dette har givet os et kæmpe netværk af andre romtosser i ind og udland samt ikke mindst gode kontakter til rom producenter og aftappere.

Romdeluxe markedsfører vores egne RDL brands men har også ene forhandlingen af flere eksklusive internationale rom brands i Danmark.

Romdeluxe er også eksperter indenfor ”Private Label” rom. Har du lyst til at lave din egen rom til f.eks. firma gaver, bryllupsgave, ”tak for sidst”, jubilæums flaske, din klub, din forening eller bare din helt egen flaske så hjælper vi meget gerne. Du ”designer” bare din egen label så klarer resten.

Du er meget velkommen til at kontakte Romdeluxe omkring ethvert rom spørgsmål. Se vores mange spændende rom i vores Web-Shop.