Age Verification Agree

Billede_02.10.2020_15.22.42_Copy

For at handle hos Romdeluxe.dk skal du være fyldt 18 år

Er du fyldt 18 år?

Sorry Adults Only

 

IMG_0785

Romdeluxe består af tre rom ”nørder” som alle har rom som vores store passion og hobby.
Claus Andersen fra Midtjylland samt Kim Pedersen og Michael Ginnerup fra Sjælland.

Vi er alle tre meget aktive indenfor romverdenen. Vi er medlemmer af 5-6 danske romklubber hvor vi hver måned mødes med andre romnørder for at smage og diskutere rom.

Romdeluxe afholder romsmagninger i hele landet for grupper fra 10 personer og opefter. Ønsker du at holde et privat romsmagning så kontakt roligt Romdeluxe. Vi sammensætter et spændende program alt efter budget og rom smag. Vi står for det hele, du skal bare have et lokale med borde og stole.

Vi deltager selv meget ofte i romsmagninger rundt om i landet hvor vi på den måde får smagt nye spændende rom.
Vi har alle tre hver smagt over 1000 forskellige rom og har hver vores rom præferencer. Vi deltager i et hav af rommesser både i Danmark og i udlandet. Alt dette har givet os et kæmpe netværk af andre romtosser i ind og udland samt ikke mindst gode kontakter til rom producenter og aftappere.

Romdeluxe markedsfører vores egne RDL brands men har også ene forhandlingen af flere eksklusive internationale rom brands i Danmark.
Romdeluxe er også eksperter indenfor ”Private Label” rom. Har du lyst til at lave din egen rom til f.eks. firma gaver, bryllupsgave, ”tak for sidst”, jubilæums flaske, din klub, din forening eller bare din helt egen flaske så hjælper vi meget gerne. Du ”designer” bare din egen label så klarer resten.

Du er meget velkommen til at kontakte Romdeluxe omkring ethvert rom spørgsmål. Se vores mange spændende rom i vores Web-Shop.