Hvem er Romdeluxe?

Romdeluxe er et firma som blev stiftet i Juni 2016, som et hobbyprojekt for nogle rom entusiaster der gerne ville arbejde lidt mere med rommen og alle dens facetter.

i 2019 blev ejerkredsen ændret, og den består idag af 3 personer.

Claus Andersen

CEO

Claus er ham man møder i butikken på daglig basis.
Han har drukket rom gennem en længere årrække, og har specielt haft Caroni som sit ekspert område. Han er dog også ret glad for den engelske stilart helt generelt.
Han har på det seneste kastet sin kærlighed på whisky. som er et område der også kræver sin mand. her er hans kærlighed faldet på de røgede typer.

Kim Pedersen

Mastertaster

Kim er firmaets Mastertaster og administrative blæksprutte. Han har drukket rom siden 2011, hvor en god ven for første gang introducerede ham for den ædle drik.
Siden da har han smagt sig igennem flere tusinde forskellige rom, og deltaget i messer rundt omkring i Europa for at dyrke sin passion for rom.
Hans favorit rom typer er den engelske og franske stil hvor Jamaica, Guyana, Guadeloupe og Martinique ligger højt på favoritlisten.

Michael Ginnerup

Partner

Michael er partner i firmaet, og har ikke sin faste gang i butikken. Men du kan møde ham af og til som afløser, eller ved events som kræver flere hænder.
Derudover deltager Michael på messer hvor han udbreder sin viden om rom.
Michael har en helt særlig forkærlighed for Jamaica rom. I hans verden er der intet over og intet ved siden af rom fra dette lille Ø samfund med bare 5 destillerier.

Hvad kan du forvente?

I Romdeluxe møder du dedikation og passion. Vi er stolte af at kunne kalde os selv for nørder. Vi elsker at nørde spiritus og specielt rom, som er vores helt store passion.
Vi har gennem de senere år udviklet adskillige serier, hvor vi tapper vores egne rom.
Wild Series rum, er den absolutte top serie, hvor de aller ældste og vildeste aftapninger dukker op.
Collectors series Rum er fuldt på højde med Wildserien i kvalitet, men alder og styrke kan godt være lidt lavere.
Desuden er der både Limited batch og Selected series rum.
Og så er der vores seneste nyskabelse som er releaset her i juni 2023, nemlig Vikingerne i Kystlandet. Et ide projekt som er blevet til som et samarbejde med både Destination Kystlandet og Ellevirke.

Men der er mange flere aftapninger i vores eget navn. det vil dog være langt bedre hvis du kigger forbi butikken, og smager lidt på varerne, istedet for at læse om dem her.

Vi glæder os til at byde dig indenfor.