Old English Gin

Old English Sloe Gin - 30% ABV - 70 Cl.

329,00 dkk
Varernummer: 300-106619

På lager

Old English Sloe Gin er en fantastisk likør, der er baseret på Hammer & Sons prisvindende Old English Gin. Slåenbærerne der er anvendt er plukket fra det nordøstsjællandske, hvor de er plukket ved perfekt modenhed. En yderst dejlig likør hvor smagen af slåenbær og gin balancerer perfekt med hinanden.

Hvad sker der når du laver en ’Sloe Gin’ ud af én af verdens bedste gin?

Old English Sloe Gin er lavet af en base fra Old English Gin, der er blandet med slåenbær fra det Nordøstsjællandske, der er plukket i efteråret, når bærerne er modne, og før frosten og fuglene når til dem. Slåenbærerne gennemblødes i gin i 6 måneder på destilleriets egne faciliteter i Kirke Såby. Kun sukker tilsættes før tapning, hvilket gør det til en likør.

Hvad er Sloe Gin?

Sloe Gin er ikke en gin men derimod en likør. Gin er nemlig defineret af EU som værende en klar spiritus på mindst 37,5% alkohol, hvor den dominerende smag skal være enebær. Sloe Gin har derimod normalt en styrke på 30% alkohol med en sukkerbeholdning på 10%, hvor den fremherskende smag kommer fra slåenbærerne – og ginnen selvfølgelig.

Vi anbefaler, at du nyder Old English Sloe Gin blandet med Goslings Ginger Beer eller 3 Cents Pink Grape.

Hvad er ellers specielt ved Old English Sloe Gin?

Hammer & Son sætter stor pris på bæredygtighed, hvilket også er tydeligt ved fremstillingen af Old English Sloe. Flaskens silketrykt er lavet med økovenlig maling. Derudover er korkproppen 100% naturlig med en organisk forsegling. Selv vandet der anvendes under fortyndingsprocessen stammer fra Hammer & Sons egen vandkilde.

Varenummer300-106619