Nikka

Nikkas Whisky From the Barrel

På lager
Kun 3 tilbage
369,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Whisky
 2. Brand
  Brand
  Nikka
 3. Stilarter
  Stilarter
  Single Malt
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Ex-bourbon
 5. Land
  Land
  Japan
 6. Smag
  Smag
  Sødmefuld
 7. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  51,4%
 8. Størrelse
  Størrelse
  50 cl.
Beskrivelse

Ligeovers præsenteres Nikkas Whisky From the Barrel – en yderst eftertragtet japansk whisky, som siden lanceringen i 1985 har bevaret sin position som en af markedets mest populære whiskies. Dette prestigeprodukt, fra hænderne på selveste Takeshi Taketsuru, er designet til at give brugeren den unikke oplevelse af at smage whiskyen direkte fra fadet.

Whiskyen er præsenteret i en charmerende, firkantet 50 cl. flaske, og lavet med stor respekt for traditionerne indenfor japansk destilleringskunst, hvilket både bærer vidne om kvalitet og autenticitet. Nikkas Whisky From the Barrel tilbyder en alkoholprocent på 51,4%, hvilket var fuldstændig usædvanligt på lanceringstidspunktet. Over tid er dette blevet mere alment i japansk whisky, men Nikkas Whisky From the Barrel var på dette område en pioner og besidder stadig i dag en høj position kvalitetsmæssigt.

Med sin dybe, ravfarvede teint indbyder denne whisky til en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Duften byder på undertoner af brioche, mint, orangeskal, valnød og flødekaramel. Smagsnoterne er ligeledes nuancerede med en fed og olieret struktur suppleret af noter af karamel, smør, kanelsukker og stenfrugt. Det anbefales at tilføje en dråbe vand for at åbne whiskyen op og frigive aromaen yderligere.

Nikkas Whisky From the Barrel er en del af sortimentet hos det japanske brand Nikka, som oprindeligt gik under navnet 'Dai Nippon Kaju' - ”The Great Japan Juice Co.” Firmaet blev grundlagt af blandt andre den anerkendte Masataka Taketsuru, en højt respekteret figur inden for japansk whisky.

Vigtige egenskaber:

 

 • Single Malt whisky destilleret og fadlagret i Japan
 • Højt alkoholindhold på 51,4%
 • Ikke tilsat farve
 • Fantastisk flotte duft- og smagsnoter
 • Anbefales at servere med en dråbe vand

Nikkas Whisky From the Barrel byder på en sand symfoni af smagsnoter, der hver især bidrager til en unik og mindeværdig oplevelse. En whisky, der med sine mange facetter vil glæde både novicer og erfarne whisky entusiaster.