Historien om Distillerie Massenez går helt tilbage til 1870, da Jean-Baptiste Massenez som destillatør grundlagde firmaet i Val de Villé i Alsace. Han banede vejen for sine efterkommere ved at videregive sin store knowhow. I dag er det hans barnebarn Gabriel-Eugène, kaldet Gaby, som på fornemmeste vis kombinerer kreativitet, innovation, samt branding af Massenez.
Som specialist i frugtmaceration til brug for bl.a. deres eaux-de-vie er Distillerie Massenez anerkendt for deres uforlignelige kvalitet og smag. Med deres nye og spændende serie Creams & Liqueurs producerer de highend Creams & Liqueurs, som vil glæde de mest krævende ganer, takket være en uovertruffen aromatisk duft, smag og kvalitet.
Fakta:
Oprindelse
Frankrig – Bassemberg.
Alkoholprocent
20%.
Kan anbefales til
Er perfekt som ingrediens i drinks og cocktails.
En enkelt opskrift
Liqueur de Fleur de Sureau (Hyldeblomst)
Lucky Spritz
Placér isterninger i et stort vinglas og tilsæt:
• 6 cl. Liqueur de Fleur de Sureau
• 12 cl. Prosecco
Pynt af med skiver af sæsonens friske frugter.