- BrandMassenez
- StilarterLikør
- LandFrankrig
Historien om Distillerie Massenez går helt tilbage til 1870, da Jean-Baptiste Massenez som destillatør grundlagde firmaet i Val de Villé i Alsace. Han banede vejen for sine efterkommere ved at videregive sin store knowhow. I dag er det hans barnebarn Gabriel-Eugène, kaldet Gaby, som på fornemmeste vis kombinerer kreativitet, innovation, samt branding af Massenez.
Som specialist i frugtmaceration til brug for bl.a. deres eaux-de-vie er Distillerie Massenez anerkendt for deres uforlignelige kvalitet og smag. Med deres nye og spændende serie Creams & Liqueurs producerer de highend Creams & Liqueurs, som vil glæde de mest krævende ganer, takket være en uovertruffen aromatisk duft, smag og kvalitet.
Oprindelse
Frankrig – Bassemberg.
Alkoholprocent
25%.
Kan anbefales til
Er perfekt som ingrediens i drinks og cocktails.
En enkelt opskrift
Liqueur de Cacao Brun
Crush On You
Placér isterninger i shaker og tilsæt:
• 1,5 cl. Liqueur de Cacao Brun
• 2,5 cl. Massenez Eau-de-Vie Fraise
• 4 cl. Crème à la Fraise des Bois
• 8 cl. Tranebær julice
Shake, filtrer og server i et stort vinglas/highball glas.