Macallan Edition No. 6

999,00 dkk
Varernummer: 50072212

På lager

Den sjette og sidste udgivelse i The Macallan Edition-serien, Edition No. 6, er inspireret af de betagende landskaber omkring The Macallan, især den levende flod Spey, der grænser op til destilleriet.

Den legendariske flod er hjem for den mægtige atlantiske laks. Macallan Ghillie er vogter af floden og fortaler for at opretholde dyrelivet i og omkring det. Vilde atlanterhavslaks risikerer at blive en truet art. Derfor arbejder Macallan med Atlantic Salmon Trust for at hjælpe med at øge bevidstheden om dette og støtte bevaringsarbejdet.

Der er anvendt intet mindre end fem forskellige typer af fade til Edition No. 6, og de er håndplukket af Whisky Maker Steven Bremner. Han har hentet inspiration fra unikke historier relateret til floden og det omkringliggende landskab. De amerikanske og europæiske egetræsfade er valgt for at skabe en smagsprofil, der giver en mangfoldig oplevelse både i farve, aroma og smag.

Flot antik messingfarve og aromaer af rig, frisk frugt, muskatnød, ingefær, chokolade, toffee, vanilje og eg. I smagen er blomme, sød appelsin, kanel, muskatnød, afbalanceret eg, toffee og havre fremtrædende. Eftersmagen er lang med frisk frugt og krydderier, der bliver til cremet chokolade og ristet havre.

Abv 48,6%

Varenummer50072212