Macallan Doublecask 12 years 40% ABV - 70 cl.

På lager
Kun 5 tilbage
599,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Stilarter
  Stilarter
  Single Malt
Beskrivelse

En harmonisk single malt med varm karakter.
The Macallan Double Cask 12 års er en perfekt balanceret og harmonisk single malt whisky skabt af fade fra to forskellige typer træ. Fade lavet af henholdsvis amerikansk- og spansk eg begge er modnet med spansk Oloroso sherry. Smagsnoterne man opnår fra det amerikanske egetræsfade, er de delikate vanilje noter, og fra det spanske egetræsfade kommer varme smagsnoter af tørret frugt, krydderier og kanel.

Farven:
Harvest sun

Duften:
Creamy butterscotch with a hint of toffee apple, candied orange, vanilla custard and newly felled oak

Smagen:
Deliciously honeyed, wood spices and citrus, balanced with raisins and caramel

Eftersmag:
Oak lingers, warm, sweet and drying

ABV: 40%

Andre måder at nyde The Macallan Double Cask 12 års på:

Pasa-Doble:

En Pasa-Doble er et twist på den klassiske cocktail; Old Fashioned. En Pasa-Doble laves enkelt og simpelt ved at røre alle ingredienserne sammen:

 • 40ml Double Cask 12 års
 • 15ml Amontillado Sherry
 • En knivspids røget salt
 • 5ml ahorn sirup

Kom det hele ned i et mixerglas og rør det godt sammen med en masse isterninger. Hæld derefter cocktailen over i et lowball glas fyldt med ny frisk is. På den måde holder cocktailen sig frisk i længere tid.

Double Cask 12 med is:
Nyd din The Macallan Double Cask 12 års med en stor iskugle og undgå på den måde at nedvande din whisky hurtigere end du kan nyde den afkølet. Passer perfekt til en varm sommerdag.

Med viden og inspiration fra den Japanske cocktail kultur, ved man at den runde form af en stor isterning køler væsken uden at nedvande den for meget, til forskel fra små firkantede isterninger.

Macallan er måske et af de whiskydestillerier, der ikke behøver nogen introduktion. Den fyldige og komplekse whisky fra Speysides 2. største destilleri har mange fans verden over. Macallans ry cementeredes især i ’90’erne og ’00’erne med en perlerække suveræne, sherry lagrede whiskies. I dag er det whisky verdenens største luksus brand, og repertoiret er udvidet lidt; man bruger ikke længere kun sherryfade, men også bourbon. I sommeren 2018 åbnede Macallans nye destilleri for offentligheden, og hvis man besøger stedet med et billede af et traditionelt whiskydestilleri i tankerne, vil man blive gevaldigt overrasket. Det enorme kompleks gemmer sig under 5 græsgrønne høje og smelter smukt sammen med det omkringliggende landskab. Indenfor står intet mindre end 36 kedler klar til at producere 15 millioner liter ren alkohol om året, og også det gamle destilleri kan tages i brug igen hvis det bliver nødvendigt.