Romdeluxe

Kong Frode - Caribbean spirit drink - 40% ABV 70 cl

På lager

Denne flaske hylder Kong Frode, som var kendt for at være en ekstraordinært god konge, som bragte fred, velstand og retfærdighed til sit land.

395,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Romdeluxe
 2. Produkttype
  Produkttype
  Spirit Drink based on rum
 3. Stilarter
  Stilarter
  Spirit Drink based on rum
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Egetræs fade
 5. Smag
  Smag
  Medium sød rom
 6. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  40%
 7. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Blogindlæg
Beskrivelse

Vi fortsætter med at hylde vores forfædre, og bringer her den fjerde aftapning af vikinger.

Her er tale om uhyre smagfuld flaske som passer rigtig godt til julens sødmefulde stemning. Der er masser af chokolade, flødekarameller, vanilje og krydderier i smagen.

Flasken er en efterfølger til vikinger i kystlandet som hyldede Kong Hjarne og hans familie. Kong Hjarne blev konge efter kong Frodes død, så derfor syntes vi at kong Frode også skulle have sin egen flaske.

Kong Frode Fredegod er en af Danmarks største konger i hedensk tid.
Han underlagde sig hele Norden og mange østlige folkeslag og stammer. Han skabte orden ved fremsynet og retfærdig lovgivning, både i Danmark og for de overvundne folkeslag. Da han har besejret russerne, pålægger han dem først at føre krig på samme måde som danskerne.

Hvis nogen vovede at voldtage en ugift kvinde, skulle han straffes med afskæring af visse legemsdele eller betale tusind mark i bod for overgrebet.

Han sejrede over 170 østlige konger, enten af hunner-oprindelse eller konger der havde tjent under hunnerne.

Frode Fredegod som skabte fred, moral og civilisation overfor danskerne og deres naboer dræbtes af en troldkvinde, der omskabte sig til et søuhyre. Hans folk var bange for at hans mægtige rige skulle gå i opløsning, når han ikke var mere og fortsatte med at køre ham rundt i saltet tilstand. Til sidst var han dog så forrådnet at han måtte gravsættes. Han blev begravet på Sjælland, i den landsdel der blev regnet for den fornemmeste i hans rige.

Rommen er en sødmefuld en, da man sagde om kong Frode at det i hans regeringstid var så fredeligt at man kunne lægge en guld armring på vejen i flere dage uden at nogen ville tage den.
Dette blev også betegnet som Frodefreden

Derfor er der masser af smag og lækre noter i en overflod vikingerne kun kunne drømme om.