Jin JiJi

Jin JiJi India Dry Gin - 43% - 70 cl

På lager
Kun 4 tilbage
279,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Jin JiJi
 2. Stilarter
  Stilarter
  Gin
 3. Land
  Land
  Indien
Beskrivelse

FRA VERDENS BOTANISKE HAVE
Indien er verdens botaniske have og hjemsted for de fineste og mest forskelligartede botaniske produkter, som findes så langt mod nord som Himalaya - hjemsted for Himalaya-juniper og kamille - og i syd, hvor cashewnødder og krydderier trives. Jin Jiji produceres i det sydlige Goa - Indiens pulserende hovedstad for håndværksbrændevin.
Jin JiJi India Dry Gin er en håndlavet indisk gin, der er destilleret i små serier med Darjeeling-te og vild indsamlet Himalaya-juniper. Jin JiJi er destilleret med en tørst efter livet og et ønske om at sprede glæde og positivitet til verden. I Jin JiJi håber vi, at du finder lykke, ro og ro - et dagligt glas mediation, mindful gin. Ved at bruge botaniske stoffer fra lokalområdet, som har været brugt i århundreder i ayurvedisk medicin, indfanger Jin JiJi Indiens hjerte og sjæl.

Smagsnoter:

Velbalanceret aroma med bløde toner af enebær og søde krydderier kombineret med citrusskal i næsen. JiJi India Dry Gin har en elegant, blød, men struktureret mundfornemmelse, der lader de delikate nuancer af kamille og mynte komme til udtryk i munden.