Jin JiJi

Jin JiJi India Dry Gin - 43% - 70 cl

279,00 dkk
Varernummer: Liq10

På lager

FRA VERDENS BOTANISKE HAVE
Indien er verdens botaniske have og hjemsted for de fineste og mest forskelligartede botaniske produkter, som findes så langt mod nord som Himalaya - hjemsted for Himalaya-juniper og kamille - og i syd, hvor cashewnødder og krydderier trives. Jin Jiji produceres i det sydlige Goa - Indiens pulserende hovedstad for håndværksbrændevin.
Jin JiJi India Dry Gin er en håndlavet indisk gin, der er destilleret i små serier med Darjeeling-te og vild indsamlet Himalaya-juniper. Jin JiJi er destilleret med en tørst efter livet og et ønske om at sprede glæde og positivitet til verden. I Jin JiJi håber vi, at du finder lykke, ro og ro - et dagligt glas mediation, mindful gin. Ved at bruge botaniske stoffer fra lokalområdet, som har været brugt i århundreder i ayurvedisk medicin, indfanger Jin JiJi Indiens hjerte og sjæl.

Smagsnoter:

Velbalanceret aroma med bløde toner af enebær og søde krydderier kombineret med citrusskal i næsen. JiJi India Dry Gin har en elegant, blød, men struktureret mundfornemmelse, der lader de delikate nuancer af kamille og mynte komme til udtryk i munden.

 

VarenummerLiq10