Jin JiJi

Jin JiJi Darjeeling Gin - 43% - 70 Cl

299,00 dkk
Varernummer: Liq20

På lager

DARJEELING TEA
Indien er verdens botaniske have og hjemsted for de fineste og mest forskelligartede botaniske produkter, som findes så langt mod nord som Himalaya - hjemsted for Himalaya-junker og kamille - og i syd, hvor cashewnødder og krydderier trives. Jin Jiji produceres i det sydlige Goa - Indiens pulserende hovedstad for håndværksbrændevin.
Darjeeling er hjemsted for den mest elegante og karakteristiske te i verden, og Darjeeling var faktisk Indiens første geografiske betegnelse for et produkt. Peak Spirit indkøber FTGFOP1 (Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe 1) te af højeste kvalitet fra en unik ejendom til hver batch, vi destillerer, og den første udgave kommer fra Jungpana Estate. De tilføjer også ingefær, kardemomme og nellike. Disse ingredienser indgår i den traditionelle tilberedning af indisk Masala-te - en dagligdags basisret i Indien.

Smagsnoter:

Duftende aromaer af enebær og mynte med bløde toner af friskplukket te. I smagen har Jin JiJi Darjeeling en varm, assertiv krydderi karakter, der smager af urter, iris og ingefær med en vedvarende citrus og te lyshed. En lagdelt, kompleks og dejlig gin.

 

VarenummerLiq20