Handelsbetingelser

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os.

Ordren afsendes senest 5 arbejdsdage efter bestillingen er lagt.

ORDREBEKRÆFTELSE

Når vi har modtaget din bestilling, modtager du en e-mail, der bekræfter din bestilling.

FORTRYDELSESRET

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Romdeluxe.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, 
du har modtaget din varer. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Henvendelsen skal gives på mail til [email protected]
  Du kan ikke fortryde, blot ved at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig besked om dette.  Dette skal ske inden for 14 dage.

Bemærk: At du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb.
Bemærk: Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Dette gør sig også gældende ved evt. værdiforringelse, samt forkert opbevaring af produktet.

Smagninger er ikke omfattet af fortrydelsesret. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk.

RETURNERING

Varerne skal returneres inden 14 dage.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Tilbagebetaling af købsbeløbet: Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage minus forsendelsesomkostningerne. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, frafalder fortrydelsesretten af købet.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi returnerer betalingen, når vi har modtaget varen retur. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Label til returnering kan hentes over handelsbetingelserne på forsiden i bunden.

Købte Billetter til smagninger og andre events, kan ikke returneres, og refunderes ikke.

MANGLER / FEJL

Skulle der ved modtagelsen af varen foreligge en mangel eller en fejl, er det vigtigt straks at få det påført fragtbrevet. Derefter bør du hurtigst muligt kontakte os.

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få

varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, herunder fejlagtig opbevaring..

Du skal reklamere hurtigst muligt efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Dette gør sig kun gældende i DK.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Romdeluxe.dk sender din ordre efter senest 5 hverdage med postbud/fragtmand efter modtagelse af ordren. Har vi din ordre inden kl. 12.00 tæller det som en leveringsdag. Vi sender altid til Dropbox hvor dette er muligt for at sikre den mest effektive levering da hjemmelevering ofte er forbundet med flere dages leveringstid end ved Dropbox.

LEVERINGSOMKOSTNINGER

Ved bestilling er fragtomkostningen gældende Postnord’s opdaterede fragtpriser.

RISIKO FOR VARERNE

Risiko for varerne købt på romdeluxe.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

DINE OPLYSNINGER

Vi indsamler i forbindelse med oprettelse af ordreafgivelse, følgende personlige oplysninger: Email-adresse, navn, postadresse, postnummer og by samt telefonnummer.
Det gør vi dels så vi kan sende ordrebekræftelser og fakturakopier til dig pr. e-mail, og at vi kan levere eventuelle bestilte produkter til dig på den korrekte adresse. Disse oplysninger transmitteres ikke krypteret til romdeluxe.dk
De registrerede oplysninger opbevares i de fem år, der er bogføringslovens krav om opbevaring af regnskabsmateriale. Oplysninger bliver således slettet efter fem år.

Romdeluxe.dk forpligter sig samtidig til ikke at bruge dine afgivne oplysninger til andre formål end til brug for vor formidling af produkter til dig.

Vi videregiver ikke til andre fysiske eller juridiske personer eller selskaber, med mindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke hertil. Den dataansvarlige er den til enhver tid sidende direktion.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos Romdeluxe har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: [email protected].
Vi forbeholder os retten til at tilbyde dig, muligheden for at takke ja til nyhedsbrev, vi sender ud når relevante nyheder gør sig aktuelle.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected].

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/od

ADRESSE OG CVR

Romdeluxe.dk Romdeluxe Ørstedsgade 84 6400 Sønderborg CVR nr. 37861979 [email protected] 00 45 24 96 55 41

Vil du vide mere om sikkerhed, rettigheder, pligter og procedurer ved at handle på internettet, kan du læse mere her:

https://www.emaerket.dk/

Disclaimer world:

When you shop at romdeluxe.dk, you accept and agree to the terms of the alcohol policy that apply to the country / territory in which you are located. You are responsible for paying alcohol tax, VAT and other taxes to the country / territory you are in if this is a requirement. Everything else has romdeluxe.dk paid in Denmark.
Disclaimer Sverige:

Genom att handla hos romdeluxe.dk accepterar, godkänner och bekräftar du följande.
– Att du har fyllt 18 år
– Att det för varje köp är ditt ansvar att betala alkoholskatt till Skatteverket i Sverige. Allt annat har romdeluxe.dk
betalat i Danmark. För mer information se

http://www.skatteverket.se/foretagochorganisationer/skatter/punktskatter/alkoholskatt.4.18e1b10334ebe8bc8

000505.html

Nyhedsbrev:

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, opbevarer vi dine oplysninger sikkert, og utilgængelig for andre end Romdeluxe. Du vil til enhver tid kunne bede om at få dine oplysninger slettet helt fra os, og også få uddybet hvor dine oplysninger ligger gemt henne. Ydermere er du altid velkommen til at tage kontakt. Nyhedsbrevet er gratis, og her formidles tilbud, nyheder og anden nyttig information. Her forventes at blive sendt 1-2 mails om måneden.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 20/03-2020