Habitation Velier Long Pond STCE White

499,00 dkk
Varernummer: 50643722

På lager

Long Pond STCE White er en Jamaica-rom aftappet i serien Habitation Velier, som udover at levere fantastiske smagsoplevelser også sætter gennemsigtighed i højsædet og tilfredsstiller selv de allermest krævende romnørders nysgerrighed. Fx bekendtgør etiketten ester-indholdet i rommen, hvilket er direkte forbundet til smagen. Her ligger vi på 674 g/hlpa – et svimlende højt niveau, der garanterer en rom med masser af funk.

Farve: Klar.
Duft: Noter af mentol og kamfer blander sig med krydderier som nellike og vanilje. Bagved ligger frugten og ulmer: ananas, pære og fersken.
Smagsnoter: Kraftig smag med masser af kompleksitet. Grapefrugt, fersken, karry, mentol og friske surrerrør.

Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails.

Lyden af navnet ”Velier” får en helt særlig følelse frem hos romnørder. Gang på gang formår masterminded bag firmaet, Luca Gargano, at chokere og henrykke romverdenen med udgivelser der sætter nye standarder for kvalitet, gennemsigtighed og nørderi.

Veliers ry for exceptionel kvalitet cementeredes allerede i ’00’erne med en perlerække af kompromisløse demerara-rom. Disse flasker er i dag højdemålet af kultrom og skifter ejere for astronomiske summer på spiritusauktioner verden over.

Senere er firmaet blevet kendt for tropisk lagret Caroni, en særegen rom fra et nu lukket destilleri på Trinidad, med noter af røg, tjære og bacon. En ”acquired taste”, men når først du har den…

Sammen med Foursquares Richard Seale er Luca standhaftig modstander af tilsætningsstoffer eller fusk med aldersbetegnelser og derfor sætter Veliers nyeste serie af rom, Habitacion Velier, gennemsigtigheden i højsædet. På etiketten blotlægges stolt enhver detalje om produktionen, lige fra ”angel’s share” til ester-indhold.

ABV 60,2%

Varenummer50643722