Habitation Velier Hampden LROK White

499,00 dkk
Varernummer: 50643723

Ikke på lager

Velier Hampden LROK White er en Jamaica-rom aftappet i serien Habitation Velier, som udover at levere fantastiske smagsoplevelser også sætter gennemsigtighed i højsædet og tilfredsstiller selv krævende romnørders nysgerrighed. Fx bekendtgør etiketten ester-indholdet i rommen, hvilket er direkte forbundet til smagen. Denne udgave er tappet uden lagring, så du får den rene smag af Hampdens utrolige LROK-destillat! Rommen holder 62,5% alkohol.

Farve: Klar.
Duft: Vidunderlig duft, eksplosiv og intens, med tropisk frugt som banan og ananas, hvid peber, citrus og ingefær.
Smagsnoter: Også smagen har enorm intensitet. Syrlig frugt (passionsfrugt og ananas), pære og citrus.

Serveringsforslag: Bør nydes rent, evt. med en dråbe vand eller to.

Lyden af navnet ”Velier” får en helt særlig følelse frem hos romnørder. Gang på gang formår masterminded bag firmaet, Luca Gargano, at chokere og henrykke romverdenen med udgivelser der sætter nye standarder for kvalitet, gennemsigtighed og nørderi.

Veliers ry for exceptionel kvalitet cementeredes allerede i ’00’erne med en perlerække af kompromisløse demerara-rom. Disse flasker er i dag højdemålet af kultrom og skifter ejere for astronomiske summer på spiritusauktioner verden over. Senere er firmaet blevet kendt for tropisk lagret Caroni, en særegen rom fra et nu lukket destilleri på Trinidad, med noter af røg, tjære og bacon. En ”acquired taste”, men når først du har den…

Sammen med Foursquares Richard Seale er Luca standhaftig (og højlydt) modstander af tilsætningsstoffer eller fusk med aldersbetegnelser, og derfor sætter Veliers nyeste serie af rom, Habitacion Velier, gennemsigtigheden i højsædet. På etiketten blotlægges stolt enhver detalje om produktionen, lige fra ”angel’s share” til ester-indhold.

Varenummer50643723