The Duchess

Guyana Uitvlugt 24 år gammel Hine Cognac  55,3%

Ikke på lager
1.395,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Rom
 2. Brand
  Brand
  The Duchess
 3. Stilarter
  Stilarter
  Naturlig Rom
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Ex-bourbon
 5. Land
  Land
  Guyana
 6. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  55,3%
 7. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Guyana Uitvlugt 24 år gammel Hine Cognac  55,3%

Hine Cognac-fadet, der blev brugt til denne udgivelse, indeholdt tidligere cognac fra 1975 fra dette legendariske Cognac-destilleri.

Vi var helt lamslåede over kvaliteten af ​​denne dejlige dram, da dette er mere en cognac end en rom i både smag og smag, en meget sofistikeret dram. Den blev destilleret i 1997 og har udholdt lidt over 2 års tropisk aldring. Efter de første år i troperne nåede den en smuk modenhed på 24 år efter at have nydt en kontinental aldring siden 2000.

Hvad gør denne udgivelse endnu mere speciel, at vi gjorde noget ekstra specielt med denne udgivelse.

 

Næse:

Umiddelbart fanger denne Uitvlugt din opmærksomhed, hvilket indlæg er dette! Meget cognac-agtig, du kan helt sikkert dufte cognacen her; druer. Bortset fra de tydelige druenoter, udvikler dejlig ingefær og mandariner sig til en lille snert af tobaksblade.

Smag:

Cognac påvirker igen, vindruer og de førnævnte tobaksblade udvikler sig til dejlige egetræskrydderier, endda støvet skab og nogle tranebær i baggrunden.

Afslut:
En imponerende lang, levende lang og elegant... nej det er mere en sofistikeret finish. Flere trækrydderier og tobak spiller ind, og nogle sure vindruer. Jo længere finishen er på arbejde, kommer mere smag af skovfrugter i forgrunden.

Konklusion

Det er den slags drink, du gerne vil overraske dine venner og familie med, som siger, at de slet ikke kan lide rom, og påstår, at de er mere til cognac og skotsk... vi kender alle nogen.

Det er den slags rom, du vil skænke for dem. Nydes bedst i et cognacglas eller Glencairn-glas efter middagen eller mens du nyder et pokerspil.

Dette er årets perfekte julegave 

55,3% ABV - 70 cl