Geranium 55°

399,00 dkk
Varernummer: 300-106610

På lager

Den danske Geranium Gin er blevet én af de mest værdsatte gin i verden og en ægte darling blandt bartenderer for dens evne til at skabe balance og styrke i smagene fra ingredienserne i diverse cocktails. 2014 var Geranium Gins 5-års jubilæum, og som hyldest besluttede Hammer & Son at lave Geranium Gin 55°, som bl.a. har vundet priser som Best Gin til Bartenders Best Awards.

 

Hvordan fremstilles Geranium Gin 55°?

Geranium Gin 55 fremstilles på samme måde som den traditionelle Geranium Gin. For yderligere information omkring fremstillingen af de to fantastiske gin – klik her.

 

Hvordan adskiller Geranium Gin 55° sig fra den traditionelle Geranium Gin?

Geranium Gin 55 har som navnet indikerer 55% alkohol i stedet for 44% alkohol, som den oprindelige version besidder. 55% er den perfekte alkoholstyrke for at tilføje vægt og forøge intensiteten af ingredienserne samtidigt med at bevare det velbalancerede indtryk, der kendetegner Geranium Gin.

Fun Fact: 55° er breddegraden for Henrik Hammers eget hus.

 

Hvordan smager Geranium Gin° 55?

Geranium Gin 55 er lige så smooth og velbalanceret som Geranium Gin 44%, men man vil opleve mere intense smage og øget skarphed.

 

Hvordan bør Geranium Gin 55° nydes?

Ginnen er perfekt, når der skal tilføres mere intensitet til cocktailen. Geranium Gin 55 er det perfekte valg til Dry Martini, G&T eller Negroni.

 

Hvilke priser har Geranium Gin 55 vundet?

Geranium Gin 55 har vundet flere internationale priser og anderkendelser for sin fantastiske smag. Bl.a. priser som Best in Class til IWSC og Best Gin til Bartenders Best Awards.

 

Fakta

Land: England

Flaskestørrelse: 70 cl.

Alkoholprocent: 55%

Varenummer300-106610