Forsyths WPM 2006 - 11 years

På lager
Kun 2 tilbage
1.095,00  DKK
  • Hurtig levering - 1-3 hverdage
  • Gratis fragt - ved køb over 795,-
  • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
  • Click & Collect i Butikken
Beskrivelse

Forsyths WPM er en rom fra Jamaica, udvalgt og flasket af den uafhængige aftapper Velier. Rommen har ligget 11 år på bourbonfade i tropisk klima (den kommer fra nogle af de ældste fade i Worthy Parks lager), og er ved destillationen målt til 209 gram estere per hektoliter ren alkohol, hvilket tyder på en pænt smagfuld rom med god chance for masser af klassisk Jamaica-smag. Den er tappet ved fadstyrke: 57,5% alkohol.

Farve: Gylden.
Duft: Stor aroma af tropisk frugt, oliven, acetone og ingefær.
Smagsnoter: Tørret mango, eukalyptus og mentol.

Serveringsforslag: Bør nydes rent, evt. med en dråbe vand eller to.

Lyden af navnet ”Velier” får en helt særlig følelse frem hos romnørder. Gang på gang formår masterminded bag firmaet, Luca Gargano, at chokere og henrykke romverdenen med udgivelser der sætter nye standarder for kvalitet, gennemsigtighed og nørderi.

Veliers ry for exceptionel kvalitet cementeredes allerede i ’00’erne med en perlerække af kompromisløse demerara-rom. Disse flasker er i dag højdemålet af kultrom og skifter ejere for astronomiske summer på spiritusauktioner verden over. Senere er firmaet blevet kendt for tropisk lagret Caroni, en særegen rom fra et nu lukket destilleri på Trinidad, med noter af røg, tjære og bacon. En ”acquired taste”, men når først du har den…

Sammen med Foursquares Richard Seale er Luca standhaftig (og højlydt) modstander af tilsætningsstoffer eller fusk med aldersbetegnelser, og derfor sætter Veliers nyeste serie af rom, Habitacion Velier, gennemsigtigheden i højsædet. På etiketten blotlægges stolt enhver detalje om produktionen, lige fra ”angel’s share” til ester-indhold.

ABV 57,5%