Forsyths WPE White

På lager
Kun 1 tilbage
519,00  DKK
  • Hurtig levering - 1-3 hverdage
  • Gratis fragt - ved køb over 795,-
  • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
  • Click & Collect i Butikken
Beskrivelse

Forsyths WPE White er en jamaicansk rom fra destilleriet Worthy Park. Den er tappet under banneret ”Habitation Velier”, som er en serie af udgivelse fra den italienske kultaftapper, hvor romnørder får nysgerrigheden stillet (og lidt til). Rommen indeholder 597,3 gram estere per hektoliter ren alkohol, hvilket lover en funky smagsbombe der vil tiltale hardcore Jamaica-fans. Den er ikke lagret, så det flotte Worthy Park-destillat får lov at spille hovedrollen.

Farve: Klar.
Duft: Flamberede bananer, brændt toast og cykelslange.
Smagsnoter: Sødmefuld og meget koncentreret, med en lang, frugtig eftersmag.

Serveringsforslag: Kan nydes rent eller bruges til next-level tiki-cocktails!

Lyden af navnet ”Velier” får en helt særlig følelse frem hos romnørder. Gang på gang formår masterminded bag firmaet, Luca Gargano, at chokere og henrykke romverdenen med udgivelser der sætter nye standarder for kvalitet, gennemsigtighed og nørderi.

Veliers ry for exceptionel kvalitet cementeredes allerede i ’00’erne med en perlerække af kompromisløse demerara-rom. Disse flasker er i dag højdemålet af kultrom og skifter ejere for astronomiske summer på spiritusauktioner verden over. Senere er firmaet blevet kendt for tropisk lagret Caroni, en særegen rom fra et nu lukket destilleri på Trinidad, med noter af røg, tjære og bacon. En ”acquired taste”, men når først du har den…

Sammen med Foursquares Richard Seale er Luca standhaftig (og højlydt) modstander af tilsætningsstoffer eller fusk med aldersbetegnelser, og derfor sætter Veliers nyeste serie af rom, Habitacion Velier, gennemsigtigheden i højsædet. På etiketten blotlægges stolt enhver detalje om produktionen, lige fra ”angel’s share” til ester-indhold.

ABv 57%