Velier

Habitation Forsyths WP 151 proof white

På lager
749,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Rom
 2. Brand
  Brand
  Velier
 3. Stilarter
  Stilarter
  Hvid rom
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Ulagret
 5. Land
  Land
  Jamaica
 6. Smag
  Smag
  Fyldig
 7. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  75,5%
 8. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Velkommen til en verden af exceptionel kvalitet og højintensiv smag, med vores Habitation Forsyths WP 151 proof white rom. Denne kraftige drik, med en alkoholprocent på hele 75,5%, kommer fra det velansete Worthy Park-destilleri på Jamaica, men er produceret og tappet i Italien, af det velrenommerede brand Velier.

WP 151 henter sin fyldige smag fra ”estate molasses”, og er – som resten af serien Habitation Velier – præget af gennemsigtighed i produktionen, hvilket sikrer dig, at den er sukkerfri. Her overlades ingenting til tilfældighederne, da de hos Velier går efter de højeste standarder indenfor kvalitet og produktionsdetaljer. Du kan dermed nyde din rom, velvidende om, hvilke elementer der skaber smagsoplevelsen for dig.

Tag hul på flasken, og de æteriske noter i duften vil straks fylde din stue eller bar. Du vil opleve intense indslag af eksotiske frugter, som banan, ledsaget af et krydret spor fra nellike og mandler, og ikke mindst marcipanens sødme. Den høje alkoholprocent giver aromaen et voldsomt punch, der driver varme til din næse og lægger op til en intens smagsoplevelse.

Denne hvide rom er ærligt en smagsoplevelse af de store. Din første mundfuld vil nærmest fordampe i munden, som bliver efterladt med en eksplosion af smagsindtryk – herunder den karakteristiske smag af banan, krydret med et strejf af chili. Selvom denne rom har en gennemsigtig, klar farve, skal underfremsig ved sin udprægede og intense smag, der vil udfordre selv de mest erfarne romnørder.

Bemærk venligst at på grund af den høje alkoholprocent, anbefales det ikke at nyde denne rom rent. Derimod er Forsyths WP 151 Proof White perfekt som grundlag i en farverig og frisk tiki-cocktail.

De vigtigste egenskaber ved Habitation Forsyths WP 151 Proof White:

 • Fyldig smag med klarhed af banan og chili, og duftnoter af mandler, marcipan og nellike
 • Med sin alkoholprocent på 75,5% er den ideel til brug i cocktails
 • Indebærer et højt esterindhold på 597,3 gram esters pr. hektoliter ren alkohol
 • Tappet og produceret i Italien, mens den bygger på råvarer fra det jamaicanske destilleri Worthy Park
 • Sukkerfri og lavet af "estate molasses"
 • Ulagret hvid rom, der kommer i flasker på 70 cl
 • Del af Veliers velrespekterede serie, Habitation Velier, der sætter en ære i gennemsigtighed i produktionen

Udforsk en ny verden af rom med Habitation Forsyths WP 151 Proof White, og sus afsted på en rejse fyldt med fyldige, udfordrende smagsoplevelser.