Romdeluxe

Fadlagrings Projekt Jamaica Hampden C<>H - 65%

Ikke på lager
3.999,00  DKK
  • Hurtig levering - 1-3 hverdage
  • Gratis fragt - ved køb over 795,-
  • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
  • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
  1. Brand
    Brand
    Romdeluxe
Beskrivelse

Fadlagring er det nye sort, og flere er begyndt at lege med fade og spiritustyper hjemme i privaten.

Vi har derfor sammensat 3 forskellige pakkeløsninger.

De består af et 4 l American Oak træfad, med taphane af metal og understel, samt 4 L rom af høj kvalitet til at fylde på fadet.

Rommen er i alle tilfælde ulagret hvid rom på hele 65%. Det giver en maksimal interaktion med fadet.

Når du påbegynder projektet anbefales det at væde fadet med enten vand, eller vin for at sikre at fadet er tæt. Hvis der fyldes vand i, skal det kun ligge et døgn.

Hvis man ønsker at behandle fadet med vin, skal de ligge en måned eller mere. Her anbefaler vi Portvin eller Sherry f.eks Oloroso eller PX. Men mulighederne er utallige og kun fantasien sætter grænser.

Rommen i denne pakke er fra Jamaica.

på Jamaica ligger der 5 destillerier, hvoraf Hampden nok er det mest kendte. De laver rom af virkelig høj kvalitet, og benytter sig af de gamle traditioner når de gærer og destillerer.

De benytter Dunder under gæringen som er med til at udvikle indholdet af estere i rommen. De er kendt for meget tunge esterholdige rom som smager helt fantastisk. Deres hvide aftapninger gør sig også rigtig godt i cocktails.

I dette tilfælde har vi valgt en rom som har Marque C<>H (udtales C Diamond H). Det betyder at den indeholder 1300-1400 estere, og ligger dermed i den helt tunge ende af skalaen.