Equiano

Equiano Light

På lager
339,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Rom
 2. Brand
  Brand
  Equiano
 3. Stilarter
  Stilarter
  Tør Rom
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Egetræs fade
 5. Land
  Land
  Barbados
 6. Smag
  Smag
  Tør rom
 7. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  43%
 8. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse
 Equiano er et nyt brand som allerede har vundet adskillige internationale priser for deres rom.
 
Nu kommer det seneste skud på stammen.
 
Equiano light er ikke light i alkoholen. den holder 43% ABV, ligesom dens storebror.
 
Den er blevet til i et samarbejde mellem to unikke destillerier på to forskellige kontinenter, der forener det bedste fra både den østlige og vestlige halvkugle, for at bringe noget helt nyt til et århundreder gammelt håndværk.
Forfriskende unik, Equiano Light er en enestående blanding af let ældet melasse rom fra Caribien, fusioneret med frisk sukkerrør juice fra Afrika.
 

SMAGSNOTER
Skrevet af Equiano medstifter og global ambassadør Ian Burrell

Farve
I dit glas ser du en subtil lys gylden nuance, næsten sukkerrørsbeige, hvilket er et resultat af den omhyggelige blanding af lagrede rom fra Barbados og og ulagrede rom fra Mauritius.

I næsen
En harmonisk balance mellem frisk sukkerrør med antydninger af vanilje, tørret let eg og strejf af jordagtige urtetoner, der normalt er forbundet med sukkerrørsaft rom. 43% abv leverer også aromaer af lyse tropiske frugter, citrusolier og antydninger af grønt æble, når det opvarmes og akklimatiserer sig i dit glas.

I munden
Den første mundfølelse af denne lette rom er en mellemstor sød smag af moden sukkerrør, mere tropisk frugt og citrusskal, lagdelt med grønne æbler, pærer og antydninger af vanilje og lys eg på ganen. Oplevelsen er let fyldt med den naturlige, subtile sødme af eksotiske frugter.

Finish
Den gamle Barbados rom er i centrum her, da rommens tropiske ældning, i gamle brugte amerikanske egetønder, efterlader et let strejf af træ på finishen. Den indledende sødme tørrer hurtigt af og efterlader citrusskal, strejf af vanilje, hvid peber og søde krydderier.

En fabelagtig rom som både kan nydes Neat og i Cocktails.