The Shed Distillery

Drumshanbo Gunpowder Sardinian Citrus Irish Gin 43% ABV 70 cl.

På lager

Her kommer en lækker frisk sommer gin

329,00 DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  The Shed Distillery
 2. Produkttype
  Produkttype
  Gin
 3. Stilarter
  Stilarter
  Gin
 4. Land
  Land
  Irland
 5. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  43%
 6. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Drumshanbo Sardinian Citrus Gin har en skøn frisk sommerlig duft med masser sødmefuld citrusfrugt, grape, grøn te og enebær.
Smagen er tør og frisk med enebær i front, men uden at det skjuler de fine citrusagtige noter og dybden fra kardemomme og stjerne anis.

The Shed Distillery ligger i den lille irske landsby Drumshanbo. Her begyndte den entreprenante PJ Rigney i 2014 at destillere gin, vodka og en råspiritus, der med tiden skal blive til whisky. Destillationen foregår på små kobber-pot stills, med stor omhu og lokale ingredienser.

Den første whiskey blev tappet i 2019, og mens den har slumret i fadene, har særligt to produkter vundet stor hæder. Ginnen Drumshanbo Gunpowder Irish Gin er inspireret af orientalske botanicals, og indeholder blandt andet teen, som den har taget navn efter: kinesisk Gunpowder - en delikat grøn te, som rulles og tørres så den ligner krudt. Og så er der vodkaen, Sausage Tree, som udover irske nælder destilleres med frugten fra Kigelia Africana – et træ hvis frugter ligner, ja, pølser…