Diplomatico

Diplomatico Selección de Familia

Ikke på lager
449,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Produkttype
  Produkttype
  Rom
 2. Brand
  Brand
  Diplomatico
 3. Stilarter
  Stilarter
  Sød Rom
 4. Fadlagring
  Fadlagring
  Ex-bourbon
 5. Land
  Land
  Venezuela
 6. Smag
  Smag
  Medium sød rom
 7. Alkoholprocent
  Alkoholprocent
  43%
 8. Størrelse
  Størrelse
  70 cl.
Beskrivelse

Diplomático Selección de Familia er Diplomáticos nyeste skud på stammen. Rommen er et fantastisk blend af rom lagret i op til 12 år på ex bourbon-, ex single malt- og ex sherry fade. 90% af denne herlige mørke rom består af rom destilleret fra Pot Stills, hvilket giver rommen en vidunderlig tung, dyb og kraftig profil.

 

Hvordan er Diplomático Selección de Familia produceret?

Diplomatico Selección de Familia er produceret af destilleriets egen sukkerrørsstamme, Caña Diplomática, som giver rommen et twist, der ikke opleves i andre rom. Rommen er et blend af rom fra tre forskellige destilleringstyper, hhv. Pot Still, Batch Kettle og Column Still. 90% af rommen stammer fra den traditionelle destilleringsteknik, Pot Still, som giver rommen en udsøgt dybde og kraftfuld smag. Derefter lagres rommen på egetræsfade, der tidligere har været anvendt til produktion af bourbon, single malt og sherry, hvilket giver Selección de Familia et ekstra twist.

Desuden er rommen fremstillet af den prestigefyldte Maestros Roneros, som kommer fra en familie med en lang og imponerende historie inden for romverdenen.

 

Hvordan smager Selección de Familia?

Denne udsøgte mørke rom har en velbalanceret duft af sukkerrør og honning, efterfulgt af noter af vanilje og eg. Rommen har en fantastisk smag af blomme, træ og caramel, som afrundes med en lang og dejlig finish. Selección de Familia er i særdeleshed en ekstraordinær rom.

Sammenlignes Selección de Familia med Diplomáticos klassiker, Reserva Exclusiva, vil der både fremkomme ligeheder og forskelle. Selección de Familia har en smule mere tørhed og kompleksitet, men opretholder den velbalancerede sødme, som Exclusivaen er kendt for på trods af mindre sukkerindhold.

 

Hvordan bør Diplomatico de Familia nydes?

Rommen anbefales helt klart at nydes ”neat” eller on the rocks (på isterninger) for at nyde rommens exceptionelle smagsprofil. Selección de Familia passer desuden umådeligt godt til ostebordet.

 

Type: Rom
Land: Venezuela
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 43%