Diplomatico

Diplomatico Reserva Exclusiva

På lager
349,00  DKK
 • Hurtig levering - 1-3 hverdage
 • Gratis fragt - ved køb over 795,-
 • Billig fragt - 49,- til pakkeshop
 • Click & Collect i Butikken
Specifikationer
 1. Brand
  Brand
  Diplomatico
 2. Stilarter
  Stilarter
  Sød Rom
 3. Land
  Land
  Venezuela
Beskrivelse

Diplomático Reserva Exclusiva er flagskibet for det Venezuelanske destilleri, Destilerías Unidas S.A., og har vundet mere end 50 priser og medaljer i store anerkendte konkurrencer verden over. Rommen er en elegant og kompleks ”sipping” rom, som stammer fra et blend af eksklusive romreserver lagret i op til 12 år, der er nøje udvalgt af destilleriets prisvindende Master Blender, Tito Cordero.

 

Hvordan produceres denne venezuelanske rom?

 

Diplomático Reserva Exclusiva produceres af destilleriets egen sukkerrørsart, Caña Diplomática, fra destilleriets omkringliggende marker. Rommen er et blend af rom fra tre forskellige destilleringstyper, som tilsammen skaber den perfekte balance i rommen. 80% af rommen kommer fra den traditionelle pot still, hvilket gør rommen tung, dyb og kraftig i smagen. 10% af rommen stammer fra column stills, hvilket gør rommen en smule mere let og frugtig. De sidste 10% udgøres af rom fra Batch Kettle, hvilket giver rommen et cremet touch. Desuden lagres Reserva Exclusiva på tre forskellige typer af fade, der er med til at give rommen yderligere kompleksitet: ex bourbonfade, ex single malt-fade og nye amerikanske egetræsfade.

 

 

Hvordan smager Diplomatico Reserva Exclusiva?

Rommen har en smuk ravfarvet nuance og dufter vidunderligt af appelsinskal, karamel og lakrids. Derefter oplever du komplekse og velbalancerede smage af træ, vanilje og karamel med en forførende lang finish. Reserva Exclusiva er både et fantastisk sted at starte, hvis man ny i verdenen af rom, men kan samtidigt sagtens byde en velkendt romelsker op til dans.

 

Hvordan bør Diplomático Reserva Exclusiva nydes?

Rommen anbefales at nydes ”neat”, og er perfekt til efter et måltid med deserter som fx Tiramisu, eller til enhver lejlighed med en kraftig mørk chokolade. Derudover kan rommen også give et ”super premium tvist” til klassiske og sofistikerede cocktails såsom en Old Fashioned eller en Manhattan.

Hvilke priser har Diplomático Reserva Exclusiva vundet?

Reserva Exclusiva har vundet guld og høje karakterer til mere end 50 forskellige konkurrencer, hvilket underbygger rommens ufatteligt høje kvalitet. Heriblandt har rommen vundet priser og medaljer ved: The Rum Masters, Tastings.com, International Spirits Challenge, Ultimate Spirits Challenge, San Fransisco World Spirits Competition, Rum Jury og mange flere.

 

Type: Rom
Land: Venezuela
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 40%